In het grote boek der Nederlandse scene is er toch een groot gedeelte opgevuld met de reflex-mysod-champions serie. Vandaag kunnen we er een nieuwe pagina bij zetten. Niet zozeer een hoofdstuk, want inhoudelijk verandert er niet veel. Toch kunnen we de nieuwe serie een naam geven:

Conzto


Nee mensen, dit is geen bestaande organisatie waar sommige op hoopte maar eerder een nieuwe titel. Bij mij zit voornamelijk de vraag, zal het dan nu eindelijk wel lukken? Zal dit team dat compleet uitgekeken is op de Nederlandse scene eindelijk een vaste basis kunnen leggen in het buitenland of zijn ze daar te laat aan begonnen? Overigens wil ik niet zeggen dat er niet genoeg tegenstand is in Nederland qua digitalMind, Plasa en misschien straks ook fture. Maar om nou te zeggen dat het voor hun een uitdaging is? Ze hebben nogal wat van dit soort clans overleeft.

Zelfde mensen, nieuwe organisatie en hopelijk nieuwe kansen. Want digitalMind tegen Conzto is leuk. Maar Nederlandse clans die op CPL of WCVG events komen is leuker en beter.

Tot nu toe is er nog vrij weinig bekend van deze nieuwe organisatie die nog zeer opbouwend is. Craven is de team manager. En hun eerste toevoeging is:

Alex "LX" Thissen

We vroegen aan de hand van dit nieuws enkele vragen aan de team manager craven:

Gamelux: Hoe zijn jullie bij de naam gekomen? Wie heeft hem verzonnen?
Craven: De naam heeft r0y verzonnen, we wilden een korte krachtige naam met een betekenis die ook nog eens orgineel was. Vandaar deze latijnse naam met als betekenis: to be established, stand firm, stop, endure.

Gamelux: Hoe hebben jullie deze manager gevonden?
Craven: Deze manager is voor de spelers eigenlijk een bekende, en is ook eigenlijk nooit weg geweest bij ons.

Gamelux: Hoe ziet de planning van jullie op korte termijn er uit qua management? Meer orga's?
Craven: De plannen zijn om op korte termijn een gezonde organisatie op te bouwen. Daar zullen waarschijnlijk nog mensen aan toe worden gevoegd ter ondersteuning.

Gamelux: Hoe ziet de planning van jullie op korte termijn er uit qua team?
Craven: De planning voor het team op korte termijn is eigenlijk vrij voorspelbaar, zo zijn we deze week hard aan het trainen voor de ESWC qualifier. En daarna zal het vizier gericht zijn op de WCG qualifier.

Gamelux: Kunnen we dit jaar Conzto nog verwachten op CPL of WCVG events?
Craven: Ik denk dat ik nu nog niet kan zeggen of we naar een CPL of een WCVG event zullen gaan, enige antwoord hierop is: time will tell.

Gamelux: Wat is de functie van de nieuwe manager?
Craven: Zijn functie wordt het onderhouden van het team met alle dingen die daarbij komen kijken. Bovendien verwachten we versterking met waar we mee bezig zijn.


- IRC: #Conzto