Vanavond staan er weer 6 matches op het programma in de Eurocup 1v1. Bij deze 6 matches zitten er ook 2 met een Nederlandse inbreng. Als eerste zal Tek9-Draven de jachtvelden betreden. Draven won afgelopen week zijn eerste match en is bereid hieraan een passend vervolg te geven. Hij neemt het op tegen [falg=se] Frexuz, 1 van de 10(!) Zweedse spelers in deze Eurocup. Hij won zijn eerste match met een forfeit tegen Zaccubus en zal dus ook zijn eerste “echte” match willen winnen.
Frexuz [00:02] Draven Tijd: 20:00cet
Weird is de 2e Nederlander die vanavond in actie komt. Hij zal vanavond een zware kluif krijgen aan de jonge Poolse Quake 4 ster av3k. Beide wonnen afgelopen week hun eerste match en staan dus ook gedeeld op de eerste plaats in poule D.
Weird [xx:xx] av3k Tijd: 21:30cet _________________________________
Ook Benelux actie in de Eurocup TDM vanavond. GUNK zal vanavond zijn eerste match spelen in deze Eurocup. Het team, dat de afgelopen Eurocup nipt de finales in New York miste, is ongewijzigd gebleven en zal vanaf vanavond proberen weer een gooi te doen naar een hoge klassering. Het neemt het vanavond op tegen Aliengaming, dat vorig seizoen de Opencup Division 1 wist te winnen. Het wordt dus een zware taak voor GUNK om vanavond te winnen!
GUNK [xx:xx] Aliengaming Tijd: 21:00cet
Links: EC Q4 1v1 EC Q4TDM