Vandaag zal er gestreden worden voor de 3e/4e en de 1e/2e plek in het Counter-Strike toernooi van WEG Masters 2006 in China. Hacker.pk en CatchGamer zullen strijden voor een 3e plek die hun $8.000 zal opleveren. De finale zal plaatsvinden tussen wNv en compLexity, deze twee teams strijden voor de 1e plek die hun $70.000 zal opleveren. Deze wedstrijden zullen gespeeld worden in een zogenaamde 'best of three', de maps die gespeeld zullen worden zijn; de_nuke, de_dust2 en wanneer nodig de_inferno.
De eerste wedstrijd zal om 7:00 plaatsvinden, deze wordt gespeeld door Hacker.pk en CatchGamer. Je kunt deze wedstrijd hier volgen. De lineup en scores per map kun je hier beneden vinden: Hacker.pk 2:0 CatchGamer - Hacker.pk: ryu, hee, termi, BaiL & solo - CG: bsl, juve9le, Naikon, REAL & oops - de_nuke: [16:14] - de_dust2: [16:05] - de_inferno: [00:00] de_nuke Hacker.pk startte op de_nuke als T en wonnen de pistolround, het team speelde zeer sterk op de aanvallende zijde en wonnen met 12-3. Ook won dit team de pistol als CT, maar door zeer sterk spel van CatchGamer kwam het team opvallend terug, de score was 15-14 en de laatste ronde werd gespeeld, een 2v2 eindigde in het voordeel van Hacker.pk, zo winnen zij de eerste map. de_dust2 CatchGamer verloor de tos, en start daardoor als CT. De pistol ronde werd gewonnen door Hacker.pk, de 1e echte gun ronde werd gewonnen door CG, daarna ging het weer bergafwaards.. de 1e helft werd gewonnen door Hacker.pk met een score van 12-3. Ook werd de pistol op CT weer gewonnen door het koreaanse team, vervolgens wist CG nog twee rondes te winnen. Hacker.pk haalde de game binnen in een hele mooie eco ronde, wat de eindscore 16-5 maakte voor Hacker.pk.
De grote finale zal rond 9:30CET gespeeld worden door wNv en compLexity, ook deze wedstrijd is te volgen via esport.org. De lineup en score per map zie je hier beneden: wNv Gaming 2:0 compLexity - wNv: Jungle, mikk, sakula, 44`alex & tK - coL: Warden, sunman, fRoD, tr1p & Storm - de_nuke: [16:07] - de_inferno: [16:01] - de_dust2: [00:00] de_nuke De tos werd gewonnen door CoL en zij kozen om te beginnen als CT. De pistolronde werd gewonnen door wNv. De eerste gunround was vervolgens voor CoL, maar ronde 5 wist wNv weer te innen. Ronde 6 was een eco voor CoL en dus verloren maar daarna wist CoL weer een ronde te pakken volgeladen met guns. Een leuke eerste helft, want de ronde daarna ging weer naar wNv. Het leek erop dat wNv toch de overmacht had maar CoL wist nog mooi de laatste 3 rondes achter elkaar te pakken wat de eerste helft 9 tegen 6 voor wNv maakte. De pistol werd weer gewonnen door wNv wat CoL in een lastige situatie stopt. CoL wist de eerste gunround te winnen maar daarna lieten zij in de volgende gunround een 3 tegen 2 situatie uit handen glippen. Dit koste CoL de nek en ze verloren de eerste map met 16 tegen 7. de_inferno CoL terrorist, wNv Counter Terrorist. wNv domineerd letterlijk de pistolronde, de enigste die neerging van wNv ging dood door een teamkill. De eerste gunround en de eco daarna van CoL gingen allebei naar wNv. Na een korte pause wegens monitor problemen wist ook wNv de 6e ronde te winnen. Als CoL dan in de 7e ronde een 2 tegen 2 verliest met de bom geplant ziet het er slecht uit voor hun. Een 1 tegen 1 verliezen in de ronde erna, een 2 tegen 1 verliezen in ronde 9 .... het ziet er naar uit dat het zo sterke CoL geen hand op de game kan krijgen. CoL weet dan in ronde 11 toch een ronde te pakken, maar ronde 12 verloren zij weer. Wat betekende dat ze een ECO ronde moesten doen in ronde 13 die ze verloren. Ronde 14 verloor CoL simpelweg weer net als ronde 15. Een goed gespeelde, dominerende CT kant van wNv. De pistolronde daarna was weer voor wNv. Met deagles in de handen verloor CoL de grote finale van het sterke wNv.
Acht van de beste teams wereldwijd waren uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi in China, hierbeneden de lijst met teams die aanwezig waren: - wNv Gaming - Hacker Project - Team NoA - 4Kings - compLexity - Virtus.Pro - Catch Gamer - SK.swe Deze teams streden voor de volgende prijzen: 1. - $70,000 2. - $20,000 3. - $8,000 4. - $4,000 5/8. - $2,000 Totaal: $110,000 En de eindstand is: 1. wNv.GM 2. CompLexity 3. Hacker.pk 4. Catch Gamers 5/8. Virtus Pro 5/8. SK Gaming 5/8. Four Kings 5/8. Team NoA