Het Counter-Strike team van Aevitas, dat pas gelden nog twee members verloor , is overgestapt naar de naam Pact Gaming. Aevitas zelf blijft achter met een PES en Fifa squad. In navraag waarom de overstap zo kort na de start van Aevitas gemaakt wordt, antwoordt manager vora het volgende:
vora schreef:
Om niet echt in detail te treden, overeengekomen afspraken werden niet na gekomen. Daardoor was het vertrouwen tussen het team en het management geschaad en dat was niet echt een werkbare situatie. Vervolgens hebben we hierover een intern gesprek gevoerd met het team en daaruit kwam naar voren, dat het voor het team beter was om de Aevitas – Gaming organisatie te verlaten.
Bij de wissel alleen blijft het niet. Het team was onder de naam Aevitas al verzwakt na het vertrekt van Spike en nush . Daarom heeft Pact twee andere spelers gehaald, namelijk phamous en motionE . Door het ESWC reglement zullen ze op ESWC alleen mogen spelen met één van deze beide spelers. Pact heeft aangegeven dat dit MotionE gaat worden. Het team van Pact ziet er als volgt uit: Kryptt n0rp motione GrisM rAlf Phamous (niet voor ESWC) Neuteke (inactive) Met als managers: voracity saitek Meer informatie kan je vinden in het statement van Pact (in populaire .pdf vorm) via deze link: http://www.surf-it.nl/PACT.Statement.pdf http://www.thepact.biz/ #pact op qnet