De site gamebond.nl heeft een nieuwe competitie aangekondigd: een Nederlandse competitie in Counter-Strike: Source met 10.000 Euro als hoofdprijs. Het is een induviduele competitie maar het is geen 1on1 toernooi, het gaat om de beste CS: Source speler. Die wordt bepaald door ranks op verschillende gameservers.net servers. Zie het dus meer als spelen op publics of speel al je wars op gameservers.net servers. Als je lid bent van gamebond worden alle gegevens opgeslagen en op basis daarvan wordt een ranking opgemaakt. Meer details zijn hier te vinden.
Quote:
Counter-Strike is momenteel vooral populair onder de naam Counter-Strike: Source. Counter-Strike: Source maakt gebruik van geavenceerde grafische techniek om het een zo realistisch mogelijk karakter mee te geven.
Quote:
De Counter-Strike Souce Individueel Competitie zal plaatsvinden tussen 6 mei 2006 en 6 december 2006. De competitie richt zich op het individuele spel welke zal uitkomen tot finales in teamverband tussen de beste spelers uit het individuele spel. Onderscheid zal worden gemaakt op basis van geslacht, regio en leeftijd.
Er is nog niet veel bekend over de gamebond, maar ze laten wel weten van plan te zijn om voor minimaal 100.000 euro aan prijzengeld uit te keren dit jaar en minstens 30.000 leden aan te trekken, een nummer dat ze in aankomende jaren al snel omhoog willen krikken.