logo.gifHet bekend Gamecafe The Game Syndicate opent binnenkort een nieuw filliaal in Den Haag. Dit nieuwe Gamecafe zal om 15:00 op 21 April haar deuren openen, de thuispagina van TGS belooft een spectaculaire opening. Dit Gamecafe is sterk betrokken met de Benelux eSport scene, het was de locatie voor evenementen zoals Netgamez's NECL Finales en het is het officiele Gamecafe van het bekende gaming team team fnatic.
Quote:
Op vrijdag 21 april 2006 om 15.00 opent het grootste gamecenter van de Benelux haar deuren aan de 2e haven van Scheveningen. Het event begint om 15.00 en wordt door de “kings of drums” met een spectaculaire drum battle geopend. De opening zal gedaan worden door Jamie van Direct en Cesar van de Golden Earring. Daarnaast heeft Ubisoft deze opening gezien als de perfecte locatie om hun nieuwste en meest spectaculaire titel te lanceren: Ghost Recon Advanced Warfighter. Tijdens deze opening kunnen gasten zich direct inschrijven voor de Launchparty van dezelfde game op 4 mei 2006 in beide vestigingen van The Game Syndicate (Rotterdam en Den Haag). Op de opening worden tevens 5 prijzen verloot voor een jaar lang gratis gamen in 1 van de TGS gamecenters.
Gamelux/WSquared zal in dit Gamecafe haar ESWC kwalificatie houden, deze locatie is met zorg gekozen omdat wij geloven dat de locatie kwalitatief zeer goed faciliteiten zal bieden voor competitieve gamers.