We kunnen een nieuw hoofdstuk gaan schrijven in de Nederlandse Counter-Strike geschiedenis. Wat allemaal begon als reflex overging in mysod en recentelijk nog naar LAN ging onder CEA is nu bekend als: TEMPCLAN. De ex team-manager van digitalMind, copyright en logic: Frank 'craven' van Schaik heeft een nieuw team om te ondersteunen. Een compleet nieuwe uitdaging voor hem. Wie de organisatie zal worden is nog niet bekend. Maar aan de reputatie en behaalde resultaten van de spelers zal het in ieder geval niet aan liggen. Hoewel dit team nog afgelopen weekend onderuit ging in Frankrijk hopen we veel van ze te zien in de toekomst. Zowel nationaal maar vooral Internationaal. De line-up: Mike 'xyLo' van den Bergh Luc 'MasterMe' Verkuil Roy 'r0y' Gerritsen Maikel 'CrimsoN' ter Borgh Ferdi 'xire' Senel Frank 'craven' van Schaik (Team Manager) Succes! Statement:
Quote:
The French left us (Crimson, Masterme, Roy, xire and xyLo) some time to talk on Gamers-Assembly with each other, management and potential sponsors. Hereby we want to thank Mr. Mouse from Q-Pad for his understanding and help at Gamers-Assembly. We all thought that the way to achieve (international) success in CS for us and also other Dutch CS-players is, to stick together as a team but with a brand new start, new management and new name. Our goal is to place the Netherlands on the international CS-map and to become an example for other Dutch clans. We believe that the skills we developed together and individual online, national and international lans, will be a healthy base for the future. We are trying to build up real teamwork!
Interview:
Quote:
Gamelux : Waar is de veel belovende Pannie gebleven? r0y: Pannie had te weinig ervaring, en niet genoeg tijd en energy om hem die ervaring bij te brengen Gamelux : Aan wat lag het teleurstellende verlies in Frankrijk? r0y: Het teleurstellende verlies in frankrijk is gekomen doordat we onzekerheid hadden tot 1 week voor het event of we erheen konden gaan. Toen het eenmaal besloten was dat we er heen konden gaan liep het met bishop niet en hadden we ferdi benadert, maar de tijd die toe nog resteerde om te oefenen was te weinig om van de fransen te winnen voor wie gamers-assembly een van de belangrijkste toernooien is en daarvoor dus erg veel geoefent hebben. Gamelux : Stopt CEA.management er compleet mee? r0y: Voor zover ik weet stopt het complete management van CEA ermee ja. Gamelux : Wat is de belangrijkste reden om te stoppen met CEA? r0y: De belangrijkste reden voor het stoppen met CEA is de ontevredenheid over hoe er met zaken omgegaan werden binnen CEA en de daarbij komende problemen. Gamelux : Welke doelen hebben jullie met dit nieuwe idee? r0y: Ons doel op moment is even tot rust komen en werken aan een nieuw management en een nieuwe organisatie. Waar wij op moment al druk mee bezig zijn om de juiste mensen te zoeken met dezelfde visies als ons als team. Gamelux : Denk je de ESWC qualifier te winnen? r0y: yep, voor minder word ik niet wakker. Gamelux : Heb je de scene nog iets te vertellen? r0y: Ja, het ziet er voor sommigen misschien veelbelovend uit voor andere weer niet, maar we gaan van af nu bepaalde dingen heel anders aan pakken. Jullie horen nog van ons!
Download: Statement_17_04_2006.pdf Channel: [url=irc://irc.quakenet.org/tempclan]#Tempclan[/url]