Dit weekend zijn de Nederlandse clans flink aanwezig in het buitenland. Het Counter-Strike: Source team van Synergy en het Counter-Strike team van EDiT zullen beiden naar Denemarken gaan om aan de competities mee te doen. EDiT.CS zal spelen in de Counter-Strike competitie, waar 4688 euro voor de eerste plek te verdienen is, voor de tweede plek is er een prijs van 2009 en zo'n 1400 euro voor de derde plek.
Quote:
Gamelux : Gaan we jullie meer in het buitenland zien? EDiT: Het is allemaal enigzins veranders qua plannen. Dit jaar vooral in Nederland Volgend jaar zouden we meer internationaal gaan met onze sponsor BenQ. We hebben voor dit jaar een extra sponsor, Prolyte, aangetrokken die LANS in het buitenland financieert. Gamelux : Wat verwacht je van de lan qua opzet? EDiT: Ik denk dat het een mooie lan gaat worden, er zal internet enz.. zijn, dus ik denk wel dat de LAN heel goed geregeld gaat zijn. Gamelux : Wat verwacht je van de lan qua resultaten? EDiT: We zijn nog maar net overgestapt naar 1.6, en we zijn nog behoorlijk slecht. Eerst maar eens zien te presteren op Nederlandse lans.... Gamelux : Welke clans komen er? EDiT: Teams zoals SoA,dignitas,gamehotel,gatekeepers & evermore... Dus wel zware tegenstanders. Gamelux : ESWC verwachtingen? EDiT: Haha, neen absoluut niet, onze verwachtingen liggen helemaal niet hoog, het gaat ons puur om de ervaring die we er door opdoen, enz... We zien wel waar we geraken.
Synergy.CSS in de Counter-Strike SOURCE Compo waar 2300 euro aanwezig is voor de winnaar.
Quote:
Gamelux : Gaan we jullie meer in het buitenland zien? Synergy: Wel syc zal zoveelmogelijk buitenlandse lans attenden zeker als het prijzengeld het waard is om heen te gaan want als we telkens verlies maken denk ik dat het ook niet opschiet voor het managment maar als het van het team afhangt zoveel mogelijk uiteraard. Gamelux : Wat verwacht je van de lan qua opzet? Synergy: Op slaplan zullen veel sterke teams zijn, de best bevolkte lan ooit als je het mij vraagt dus we kunnen ons zeker verwachten aan veel spannende matches tussen goede teams vanuit heel europa Gamelux : Wat verwacht je van de lan qua resultaten? Synergy: Over resultaten ga ik mij niet uitspreken we hopen gewoon zo goed mogelijk te spelen en hopelijk zijn de results overeenstemmend :-D Het deelnemersveld is niet ZO groot, het gaat over iets van een 700 gamers, maar dat wil niet zeggen dat de prijzenpot ook klein is. De cash prijs voor de winnaar die 2300€ is haalt het toch van alle zogenaamd grote lans in nederland. Gamelux : Welke clans komen er? Synergy: syc - SLAP - anymosity - lanfan - adastra - xpre - e-star - oxygen.
Website : http://www.slap.dk/