Hierbij presenteer ik jullie de volledige informatie met betrekking tot de online Counter-Strike 1.6 ESWC Qualifier . Zojuist waren de poules bekend gemaakt waarin alle deelnemers zich in bevinden. Allereerst een overzicht van de poules met daarin alle 16 deelnemende clans: Poule A - Champions - Astrosus - Pure.esports - me-ladies & co Poule B - Aevitas - Shadows - p2p-gaming - Team-EDiT Poule C - Fture - Team-Logic - 180 Degrees - 3scape Poule D - Plasa - Poseido - Royalty - uNc-gaming Van alle clans dient er minstens 1 contactpersoon aanwezig te zijn in: [url=irc://irc.quakenet.org/ESworldcup.nl]#ESworldcup.nl[/url]. Voor alle matches zijn er admins, servers en HLTV's geregeld. Download op het volgende adres het volledige speelschema: - ESWC-2006-qualifier-online-CounterStrike16-schema.pdf Download op het volgende adres de volledige regels voor de online qualifiers: - ESWC-2006-qualifier-online-CounterStrike16-regels.pdf Download hier de rar file: - ESWC-2006-qualifier-online-CounterStrike16.rar De regels zijn aangeraden om deze goed door te nemen. Er zal een apart regelement online komen voor de offline ESWC qualifiers. Enkele belangrijke punten uit de regels:
Quote:
1.05 – Bij deelname dient een contactpersoon in het IRC kanaal: #Esworldcup.nl te blijven. 3.01 – Bij de online qualifier mag er gebruik gemaakt worden van een eigen opgestelde config en eigen models. In de config mogen een aantal cvars niet voorkomen. Zie de verboden lijst: 3.03. Hou er rekening mee dat de offline qualifier gebruik maakt van de ESWC GUI. 3.02 – Iedere speler is verplicht in iedere ESWC (online/offline) qualifier match een eigen demo te recorden. HLTV demo’s worden door Gamelux verzorgt. 3.08 – Omdat online niet te controleren valt of er 32bit gebruikt wordt is 16bit online toegestaan. - color_depth 32 bit - color_depth 16 bit 6.09 – Teams hebben de mogelijkheid om 1 keer een wildcard te gebruiken. Dit houdt in dat je 1 wedstrijd in de online kwalificatie mag verplaatsen. De wedstrijd moet binnen 1 dag opnieuw gepland worden in overleg met de admin. *zie update2*
*update 1* Voor de mensen die errors krijgen bij het opennen van de pdf files is er nu ook een rar file die je kan downloaden. Ook kleine regelgeving update, je mag natuurlijk met eigen models spelen. Maar dat betekend: highfpsmodels, nogun models, hltv-models. Geen cheat models, bijvoorbeel doorzichtige of 1 kleur models. *update 2* Voor de clans die vandaag of morgen al kunnen aangeven een bepaalde datum niet kunnen te spelen moeten contact opnemen met een admin. Als ze deze vandaag of morgen aangeven wordt je wildcard hiervoor niet gebruikt. *update 3* Vandaag en morgen is je laatste kans om line-up wijzigingen te maken. Heb je maar 5 spelers opgegeven, heb je pech als er 1 van hun niet kan. Maximaal 6 spelers zijn er toegestaan. Mail qX op qx[@]gamelux.net voor je allerlaatste toevoeging/wijziging.