Na de afsluiting van de inschrijvingen, het maken van de seeds en poules is besloten om de poule- en bracketwedstrijden voor ESWC Warcraft III allemaal op 13 mei in The Game Syndicate in Scheveningen te houden. Hiervoor zijn de regels ietwat veranderd en als volgt:
Quote:
De eerste twee in elke poule gaan door naar de brackets die double elimination best-of-three zullen zijn. Poule wedstrijden zijn best-of-two, waar de speler met de hoogste seed de eerste map kiest en de lager geplaatste speler de tweede map kiest. Bracketwestrijden worden begonnen op een door de admin vastgestelde eerste map, tweede en eventueel derde mapkeuze is loserspick. Bij een eventuele gelijke eindstand in de poule op plaats één of twee zal de onderlinge uitslag bepalen wie er doorgaat, als deze gelijk is zal er één beslissende map gespeeld worden die door de admin uitgekozen wordt.
Plaatsing ESWC: De winnaar van de upper bracket en de winnaar van de consolation final plaatsen zich voor de eindronde van de ESWC in Parijs. Om in Parijs een goede seeding te kunnen bepalen, zal echter de grand final ook gespeeld moeten worden. Dit gebeurt op de voor double elimination standaard manier; de winnaar van de upper bracket hoeft slechts één Best-of-Three match te winnen om zich toernooiwinnaar te mogen noemen, de winnaar van de consolation finals moet er twee winnen. Poules: Poule A: fnatic.RotterdaM Prae`Assa Denizz Micxors Wolf Howlers|ThaWhiteWolf Poule B: serious`Zerter Prea.DeSnodeSnodaarD Viss^Visser Twisted Reality|Dinheru OpDVlaM Poule C: Viss^iZi SmokingAce Twisted Reality|Radiomouse IliAsZ vD.ViVaLaViV IronGiant Poule D: Prae MR^J Twisted Reality|Jakarta Viss^Stiletto Eis|iDoNotAgree kolkiistar wesjii Voor eventuele vragen/opmerkingen mail: ek@gamelux.net