Nadat kort geleden bekend gemaakt werd dat Liquidfire het team van Pure Esports geleaved was, is er vandaag nog meer treurig nieuws uit het Pure Esports kamp. De spelers vooYs en yazzy zijn namelijk vertrokken uit Pure Esports. Statements van de beide spelers kun je hieronder vinden:
vooYs schreef:
Ik ben pure geleaved omdat ik er geen fun meer in had het werd mij eerder een verplichting om te gamen. ik wil gewoon als ik uit me werk kom lekker ff gamen, maar niet al dat gezeik aan me hoofd. Ingame ergerde ik me mateloos, er was bijna geen enkele keer waarop het gewoon lekker liep.
yazzy schreef:
Ik ben pure geleaved omdat ze me te ''inactive'' en daarnaast geen inzet of motivatie toonde wat ik al onzin vondt en daarnaast had je ook nog een dosis gewhine ingame, waar ik mij mateloos ergerde daarom ben ik geleaved uit pure.eSports. Ik ga een ander team waarmee ik wel fun kan hebben en daarnaast gewoon naar lans mee ga.Tenslotte wil ik nog Lindon, naku, liquidfire, vooys, simpy, en voyage bedanken voor de fijne tijden op de lan ook al was het er maar ëén ik vondt het toch leuk
Echter is er ook positief nieuws te melden uit het Pure Esports kamp. Ze hebben namelijk een nieuwe speler aangetrokken. Het betreft hier de redelijk onbekende kaMm. Hij is afkomstig uit de CoD:UO scene waar hij voor h2o`xfx heeft gespeeld. Al met al maakt dit de volgende lineup voor Pure Esports: Voyage Naku liNdon kaMm .