Vandaag werd vrij verrassend bekend gemaakt dat één van de kernspelers van Trademark Gamers uit het team is gezet. Het gaat hier om Bram "xzn" Dokman. Trademark Gamers moet door deze ingreep nu zelf ook weer op zoek naar een 5e speler aangezien ze nu maar vier spelers hebben, aangezien TW!ST vorige week het team heeft verlaten. Hierdoor komt de line-up er zo uit te zien: - Bas "SKO" Dirks - Ralph "qwerty" Balder - Alexander "knaller" Shulepov - Liam "crow" Crowley Statement crow:
Quote:
Na een sterk optreden op Netgamez, het terugkomen in het ritme was niet gepaard zonder enige moeite. Het liep allemaal niet lekker, het klikte niet en er was geen motivatie binnen het team. Zo werd er dus besloten dat we iets aan de line-up moesten gaan doen. Deze keer was het xzn zijn beurt en wij wensen hem alle succes in de toekomst en we willen hem bedanken voor de moeite en de toewijding waarmee hij ons geholpen heeft. Onze nieuwe line-up zal binnen enkele weken worden aangekondigd, verder willen we de organisatie van TMGamers nog bedanken en alle mensen die ons steunen.
Statement xzn:
Quote:
Ik ga in ieder geval door met spelen, dus ik wacht op een intressant aanbod. Op de redenen waarom dit is gebeurt ga ik niet in om ik het liever een beetje professioneel wil houden. In ieder geval bedankt voor de leuke tijd, vooral knaller.
*********UPDATE********* Zojuist is bekend gemaakt dat moMa de plek van xzn bij het team zal gaan innemen. moMa speelde tot voor kort nog bij WHO crew dat Level7 onlangs op hun naam schreef. moMa speelde voorheen met het team van Trademark Gamers samen onder de naam aciass. De 5e man van de line-up is dus: - Marcus "moMa" Persson Gerelateerd: website van Trademark Gamers [url=irc://irc.quakenet.org/tmgamers]#TMGamers[/url]