Vandaag kan ik jullie weer wat positiefs melden over een nieuwe topteam wat Nederland zal gaan voortbrengen in de CoD2 wereld. Zoals jullie wellicht allemaal weten is het voormalige iCe opgeheven door de inactiviteit van het team. Maar nu hebben Tekin, Rhomez, Wsky en Mushroom besloten om weer opnieuw te beginnen onder de naam Dishero. De allernieuwste toevoegingen aan de line-up van deze vier bekende spelers zijn, Lars welke bekend is van Solarstorm.cod2 en daarnaast is Roy er ook nog bijgekomen. Roy, voormalig Lehnitz spelers, werd eigenlijk inactief wegens zijn leven buiten het gamen om, maar nu is hij toch weer back in action. Het voormalige H2k.qpad zoals we dit team ook wel kunnen noemen wordt een tegenstander die nog meer competitie met zich mee zal brengen in de Nederlandse CoD2 scene. De line-up ziet er dus als volgt uit: - Tekin - Rhomez - Wsky - Mushroom - Lars - Roy Statement Tekin:
Quote:
Ik ben trots om het nieuwe team genaamd Dishero aan te kunnen kondigen. Zoals de meesten van jullie weten is iCe niet meer wegens inactiviteit. Maar we hebben besloten om niet op te geven, maar om een leuke, actieve en sterke line-up neer te zetten. Ik heb dit team zo samengesteld omdat iedereen LANable is, iedereen is skilled en niet te vergeten, iedereen is aardig. Dit team is actief en we zullen hard gaan trainen voor goede resultaten.
Misschien dat er nog een speler aan de line-up zal worden toegevoegd, maar hierover is nog geen concrete informatie op dit moment. Wij van Gamelux gaan er van uit dat we in zowel de nabije, als de wat verdere toekomst veel van dit team zullen gaan horen en daarom wensen wij ze ook veel succes. Gerelateerd: [url=irc://irc.quakenet.org/dishero]#dishero[/url]