De Nederlandse quake 4 duel speler Inf1nity heeft zijn clan pure.eSports verlaten. Aan de start van quake 4 begon pure met een aardige line-up met q3 en pk spelers als Redondo en ch1nook. Redondo heeft een nieuw onderkomen gevonden met het spelen van TDM in een ander team. Dat laat ch1nook als laatste pure.eSports quake 4 speler. De toekomst zal uitwijzen wat er verder gebeurd met de quake 4 sectie van pure. Inf1nity behaalde een 5/6 positie op het afgelopen Netgamez event door te verliezen van forever en Rufus. Statement Inf1nity:
Quote:
Zoals afgelopen dagen door sommmige misschien opgevallen is ben ik uit pure.eSports gegaan op netgamez 2006A. Dit had ik vantevoren al besproken met het management dus het komt niet als een schok of wat dan ook aan voor hun. De reden van mijn vertrek is omdat ik me niet goed kon ontwikkelen bij pure-eSports. Daar wil ik het verder bij laten. Plannen voor de toekomst zijn er wel maar er staat nog niks vast, ik zal gewoon doorgaan met het spelen van Quake 4. Ik zal de komende tijd opzoek gaan naar teams waar ik denk mezelf verder te kunnen ontwikkelen. Als laatste wil ik pure-eSports bedanken voor de leuke tijd, met een speciale thanks aan dacco en simply. ltrz!
We wensen Inf1nity succes met het vinden van een nieuw onderkomen waar hij naar eigen zeggen beter tot z'n stand kan komen.