Het team wat pas geleden nog 5/6e is geworden op Netgamez, Pure Esports, heeft vandaag bekend gemaakt dat 1 van hun spelers, namelijk Liquidfire het team heeft verlaten. Dit komt aan als een klap voor Pure Esports, maar ze houden een vijf mans lineup over. We zullen zien of ze een nieuwe speler zullen aantrekken om Liquidfire te vervangen! De lineup van Pure Esports is nu als volgt: Voyage liNdon Yazzy vooYs Naku Hieronder een statement van Liquidfire:
Liquidfire schreef:
Ik ben uit pure.eSports gegaan door interne problemen. Daarnaast begon het steeds meer een verplichting te worden, in plaats van een game waar je ook fun mee kon hebben. Daardoor raakte ik geirriteerd ingame en dat beinvloede mijn denken en kunnen ingame. Ik ga waarschijnlijk wel door met Call of duty 2, in een ander team waarin deze elementen mij niet zullen belemmeren en dat team heb ik binnekort wel gevonden. Mocht dit niet doorgaan dan zul je me zeker terug zien in een andere game. Daarnaast wil ik nog enkele mensen bedanken zoals Yazzy, Naku, Dacco en Saman voor de fijne tijd in pure.eSports.
*UPDATE* Er is ook door het management van Pure.eSports een statement vrijgegeven:
Quote:
Statement betreffende Liquidfire: Gisteren heeft Liquidfire op gamelux.nl en tek-9.net bekend gemaakt dat hij het CoD2 team van Pure.eSports heeft verlaten maar daarin is hij helaas niet 100% eerlijk geweest, vandaar deze rectificatie. Gedurende 1 of 2 maanden na het opzetten van het nieuwe team waren er binnen het team uiteraard enkele spanningen aangezien iedereen moest wennen, je kent het wel. Tijdens de matches was Liquidfire vaak een storende factor waardoor spelers zich gingen ergeren en hierdoor daalden helaas de resultaten. Het rationele vermogen/handelen van Bjorn liet te wensen over en dat liet het dus afweten gedurende matches, denk hierbij aan improviseren bij lastige omstandigheden ingame. Simpy en ik werden door het team hierop aangesproken en zouden hier op de zondag van Netgamez uitspraak over doen. Hier bedoel ik dan het feit dat wij Bjorn (Liquidfire) zouden kicken of dat wij hem de 6e speler zouden laten zijn, dit werd dus de 6e speler aangezien wij Bjorn erg waarderen bij Pure.eSports voor wat hij allemaal gedaan heeft. Nu heeft Liquidfire dus enkele dagen geleden zelf besloten om Pure.eSports alvast te verlaten, op het moment hebben we alweer bijna een 6-mans line-up maar daarover horen jullie snel meer. Uiteraard wenst heel Pure.eSports Bjorn het beste in zijn gaming carrière!! Hopelijk blijven nu ook alle flames weg en de ruzies die schijnbaar door zoiets als dit kunnen ontstaan..