Naar 2 maanden van inactiviteit, en het zoeken naar een nieuwe 5e speler heeft het Nederlandse Counter-Strike Source team genaamd re-flex nieuw leven geblazen in hun lineup. Vorton, sept en a1ex zijn inactief gegaan, en ter vervanging hebben ze track aangetrokken. Re-flex dat 3e eindigde op Netgamez 2005B, en 4e op Regroup 14, kende een moeilijke tijd waar hun spelers geen motivatie hadden om het spel nog te spelen, daarom had mick besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe 5e speler. Deze is gevonden in de jonge speler genaamd track. Hij speelde eerder voor teams als SCOLLA en my5. Hij eindigde kort geleden nog 2e op Frag`o`Matic met zijn team Flame Instinct. Track had het volgende te zeggen:
Quote:
"Bij nader inzien had ik niet naar mijn zin in Flame Instinct. Ik was hun al geleaved voordat ik wist dat ik bij re-flex mocht komen. Daarnaast is het voor mij de ideale kans om hoger op te komen. Ik denk dat ik een heel gezellig en loyaal team heb gevonden."
Mick had het volgende te zeggen over de nieuwe speler:
Quote:
"Hij is in onze ogen een echt aanstormend talent. We hebben het idee dat hij past in ons team en dat we een hoop lol kunnen beleven, daar gaat het natuurlijk om, want het blijft een spelletje. Ik denk dat hij met het juiste team heel goed kan worden."
De lineup van re-flex ziet er nu als volgt uit: - Michiel "mick" Schroder - Bart "silent" van Dijk - Stendert "razz" Baars - Hugo "ncrflx" Neefs - Irian "track" Plantenga - Robin "sept" Schram (inactive) - Alexander "a1ex" Pols (inactive) - Christiaan "vorton" van Daalen (inactive)