Het welbekende Team Dignitas heeft dit weekend een invite-only one day cup georganiseerd en deze is inmiddels alweer bijna voorbij. Aan deze cup doen veel topteams uit Europa mee, wat ook niet verwonderlijk is aangezien deze cup invite-only is. Denk hierbij aan teams als Webone, Tek-9, Lehnitz, Logic-team en natuurlijk ook Team Dignitas. Inmiddels zijn we zelfs al in de fase terechtgekomen waarin er nog maar twee teams over zijn, en dit zijn Tek-9 en Logic-team. Ten eerste kwam Tek-9 in de Lowerbracket terecht door met 7-11 te verliezen van Team All-in. Uiteindelijk kwamen zij in de Lowerbracket finale wederom Team All-in tegen. Echter won Tek-9 deze match door middel van een forfeit. Tek-9 moet wel 2 maps winnen in de finale. Het tweede team dat in de finales terecht is gekomen, is het Nederlandse Logic-team. Het voormalige My5 is via de Winnerbracket hard doorgestoomd naar de finales van deze one day cup. Dit gebeurde door in de Winnerbracket finale te winnen van Team All-in met een score van 11-8. Zij hoeven dus ook maar één map te winnen. Om 20.00 vanavond begint deze finale en daarom heeft Gamelux aan tek9|MITOX3 en Logic|deimos een vraag gesteld omtrent deze finale:
Quote:
Gamelux: Hoe kijken jullie aan tegen de finale van de Dignitas one day cup na alle matches en hoe kijken jullie aan tegen Logic-team/Tek-9?
Quote:
tek9|MITOX3: Tot nu toe verliep alles goed en omdat we vanuit de LB zijn moeten komen zal veel afhangen van de map die zij nemen. Maar we kijken er naar uit :). Logic-team zelf is een vrij nieuw team dat trouwens ook naar NG 2006A gaat en ze zullen het ons zeker niet makkelijk maken vanavond.
Quote:
Logic|deimos: De moeilijkste match was tegen de Franse clan Webone. Toujane oefenen zij al 2 weken lang voor de Eurocup en hadden daar ook aardige tactics en teamplay. Ik was wel verrast dat All-in in de Winnerbracket final zat. Ik heb nog niet vaak genoeg tegen tek9 gespeeld om te beoordelen of ze beter dan ons zijn, maar er zitten aardige spelers bij en ze zijn ook bekend in de scene. Als het goed is hoeven we ook maar één map te winnen en Tek9 twee mappen omdat zij uit de loserbrackets komen, dus er zit wel een overwinning in.
De brackets en meer informatie zijn op de volgende links te vinden: Dignitas Cup Brackets Dignitas CoD2 one day cup *update* Livebot in #Logic-Team *update* Tek-9 heeft in een zinderende finale gewonnen van Logic-team met: 11-9 :: mp_dawnville 11-6 :: mp_trainstation