Door de winst van #fine op exnet in de halve finale van de Clanbase Source Opencup, hebben zij een plekje weten te bemachtigen in de Grand Final van dit online toernooi. Hun tegenstander is niemand minder dan TrademarkGamer, het team dat onlangs nog indrukwekkend wist te winnen van Northern Darkness met 16-2! Beide teams zullen alles in de strijd gooien om er uiteindelijk met een invite voor de volgende grote Clanbase Eurocup mee vandoor te gaan. Match Informatie:
Fine color=green][b]2:1[/b][/color TrademarkGamer map 1: de_contra (16:12) / map 2: de_train (00:16 / map 3: de_inferno (16:09) Datum: 23-02-2005 Tijd: 21:00CET Livebot: #opencup.css SourceTV: 195.20.109.66:27020 Fine: rainier, ano, darky, kadi, supra TrademarkGamer: ins, kird, tom, radon, viper (verwachting)
Tevens zal er een shoutcast plaatsvinden, door RadioITG deze is hier te beluisteren. Clanbase heeft een uitgebreide pre-coverage inclusief interview en voorspellingen online gezet, deze kun je hier bekijken. Gamelux wenst beide teams veel succes! Update: de_contra voorbij De eerste helft op de_contra is gespeeld, TrademarkGamer heeft de kniveronde gewonnen en begon als CT, #fine speelde erg sterk als T en verloor uiteindelijk nipt met 8-7. Laten we hopen dat dit een goed uitgangspunt is voor onze landgenoten om uiteindelijk als eerste de 16 te halen! Zoals je hier boven kon lezen, had fine een zeer goede T-side gespeeld wat een uitstekend uitgangspunt om vol vertrouwen aan de CT zijde te beginnen. Fine won de gunround en wonnen uiteindelijk de CT kant met 9-4 Update: de_train eerste helft Fine heeft een zware eerste helft gehad op de_train, waain TrademarkGamer als CT overduidelijk de sterkere was. Het is aan Fine de taak om een 15-0 achterstand weg te werken en er overtime uit proberen te spelen. Door de gunround te verliezen als CT heeft Fine het de tweede map stukken slechter gedaan. We wisten al van TrademarkGamers dat ze een sterk team zijn op de_train, na hun winst tegen Northern Darkness afgelopen maandag. Dit werd weer eens benadrukt door hun 16-00 overwinning op de_train tegen Fine. Update: de_inferno eerste helft Na de pech in de tweede map, de_train (0-16), heeft fine zich weer bij elkaar gepakt en is flink in de aanval gegaan, hierdoor wisten ze als T met 9-6 te winnen, een prima uitgangspunt om vol goede moed als CT aan de_inferno te beginnen! Na een prima start als CT van fine (5-0) was er eventjes het concentratie verlies wat er uiteindelijk voor zorgde dat TmG tot 5-3 mocht terugkomen, hierna pakte fine de draad weer op en maakt het eenvoudig af: 7-3, totaalscore de_inferno: 16-9 Gamelux feliciteerd Fine met het winnen van hun invite voor de Clanbase Eurocup volgend seizoen!