Sinds vandaag is er weer een “nieuwe” clan in Nederland. Helemaal nieuw is deze clan niet te noemen aangezien alle spelers tot voor kort nog uitkwamen voor 1Hp een team dat er een punt achter heeft gezet. Deze nieuwe clan heet: Praetorians en bestaat momenteel uit een Warcraft III team en een Counter-Strike: Source team. De clan wordt geleidt door Jaco “Lloth” van Dijk, voorheen voornamelijk bekend als leider/manager van het Warcraft III team van 1hp, maar nu gaat hij dus de volledige organisatie op zich nemen. Het “statement” betreffende hun organisatie wissel luidde als volgt:
www.team-praetorians.nl schreef:
Lloth: "Deze keuze viel heel erg zwaar ik heb namelijk veel tijd in One Healhtpoint Gamers gestoken en om dit zomaar op te geven was niet makkelijk. Maar met de huidige situatie konden we gewoon niet optimaal presteren. Zonder een stabiele organisatie en teams die komen en gaan is het moeilijk om je naam te vertegenwoordigen en gemotiveerd te spelen, daarom heb ik er voor gekozen om helemaal opnieuw te beginnen, samen met het WC3 team en het CS: S team dat achter me staat." Fragna: "We hebben gekozen om samen met Lloth en het wc3 team naar deze nieuwe organisatie te stappen. Wij denken dat het beter voor ons allemaal is om niet met 1hp verder te gaan, aangezien wij met een stabiele organisatie verder willen. Door middel van deze frisse start willen wij onze stempel neerzetten in de nl-scene. Wij zullen het eerst te zien zijn op aankomende netgamez."
Hun teams zien er als volgt uit: Warcraft III: AssA iZi BoterhaM Shade Cheesie DeSnodeSnodaard WondeR MrX Counter-Strike: Source: fragna gry sys Kurushi w1cz Wij wensen beide teams veel succes op de aankomende LAN’s en toernooien. Voor meer informatie zie de tijdelijk website van Praetorians: http://www.team-praetorians.nl