TSN Central zal volgend weekend naar Nederland afreizen om verslag te doen van de belangrijkste competities bij Netgamez 2006A ! Het is een primeur op Nederlandse bodem, nooit eerder is in ons land van de klompen en tulpen een dergelijke media project opgezet. Wie had durven dromen dat onze teams, onze spelers nu ook op globale schaal hun kunsten mogen vertonen? De zogenaamde “shoutcasters” van de Team Sportscast Network zijn alom bekend, zij waren verantwoordelijk voor de video als audio coverage van de CPL World Tour van 2005 en hebben van Sander “Vo0” Kaasjager een wereldster als media icoon gemaakt. Hieronder volgt een stuk uit het officiële persbericht:
Quote:
Netgamez heeft in de Benelux haar naam als gaming event goed gevestigd. Een mooie basis die vandaag een internationale stap neemt. Netgamez is dan ook trots op het feit dat Team Sportscast Network, wel bekend als TSN, vanaf het Netgamez 2006 A evenement verslag zal doen. Het gehele weekend zal dan ook live via internet te volgen zijn! Met streaming beeld en geluid volg je de laatste uitslagen, wedstrijden en interviews bij jou thuis. Dit mogelijk gemaakt door de zeer professionele crew van TSN. Ze zullen dan ook de belangrijkste toernooien volgen op het evenement.
Het gehele persbericht is hier in het Nederlands te vinden waar tevens een Engelse versie beschikbaar is gesteld welke je via deze link kan nalezen. De aanwezigheid van TSN zal zich echter niet laten beperken tot dit evenement alleen als het aan Ties Morskate ligt. Het is misschien wel de basis tot een mooie samenwerking waar de gamers nu ook kunnen genieten van Netgamez in zijn of haar eigen huis waar ook ter wereld. Iedereen die het evenement van Netgamez 2006A zal attenderen heeft dus sinds vannacht grote kans om in beeld te komen bij vele duizenden aan het beeld gekluisterde fans, dus wees er snel bij, kam je haren goed, poets je tanden en zet je mooiste glimlach op want wie weet maak jij wel kans op jouw “15 minutes of fame” . ________ Bronnen: - Netgamez - TSN Central