In de nieuwe Counter-Strike Source league van TheSGL en EuroCSS.net zal vanavond de eerste ronde worden gespeeld van de Premier Division, gisteren werden al matches gespeeld in de overige divisies. In de Premier Division word Nederland vertegenwoordigd door vier teams: - Team EDiT - Northern Darkness - starLikeGAMING - syc gaming[/url] De matches die vanavond worden gespeeld zijn: syc Gaming vs Counter-Strike Armageddon (22.00CET) - Uitslage: 06:16 - SourceTV: 193.238.84.5:27020 Team EDiT vs Audacious - Deze match word waarschijnlijk Donderdag om 21.00CET gespeeld Northern Darkess vs Trademark Gamers (22.00CET) - Uitslage: 02:16 - SourceTV: 193.238.84.5:27022 starLikeGAMING vs Auxilia (22.30CET) - Uitslage: 11:16 - SourceTV: 193.238.84.5:27023 - IRC Bot: #starLike.match Nog geen Nederlands onderonsje dus deze week! Gamelux wenst alle teams veel succes! Scorebots: Het is nog niet zeker of er scorebots aanwezig zullen zijn, aangezien er nog geen admin reactie geeft om zo de gegevens van de server door te geven. Hopelijk komt dit nog. Ik heb net te horen gekregen dat de rcon passwords van de servers niet verstrekt worden, dit is natuurlijk zonde en de grootste onzin wat er uitkomt, maar vooruit. Jullie zullen het met de SourceTV moeten doen, welke hopelijk dit keer niet bugged is. Update: Ik heb toch nog het rcon password weten te bemachtigen na wat gepraat, dit houd wel in dat er enkel voor starLikeGAMING een matchbot is in: #starLike.match UPDATE 1: Northern Darkness heeft zojuist tegen alle verwachtingen in verloren van TrademarkGamer met maar liefst 16-2! Aan de hand van dit verlies heb ik Vidid 2 vraagjes gesteld:
Quote:
Gamelux: Wat is de reden achter dit, zware, verlies? Vivid: Er zijn heel wat excuses te noemen door omstandigheden, maar uiteindelijk hebben we zelf ook ronduit slecht gespeeld vanavond. Gamelux: Hoe verwachten jullie het vervolg in theSGL? Vivid: Op dit moment is de motivatie voor theSGL niet erg hoog, mede dankzij het verlies wat we net hebben opgelopen. Als we een paar nachtjes geslapen hebben zullen we er wel weer wat positiever tegenover staan.
De uitslagen van starLikeGAMING en sycGaming zijn nog niet binnen. UPDATE 2: Zojuist is ook bekend geworden dat starLikeGAMING en sycGaming hun matches, met respectievelijk, 11-16 en 06-16 hebben verloren. Geen al te goede start dus voor de Nederlandse teams in deze Nieuwe Source league.