3wD.International heeft zojuist bekend gemaakt dat ze zich terug trekken uit de WC3L kwalificatie en op inactief met als doel de clan opnieuw op te bouwen. Het liep al een tijdje niet lekker met de voormalige topclan, een aantal spelers waren inactief geworden de laatste paar maanden en de 2 spelers die het dit seizoen voor ze zouden maken, WE.Remind & WE.SoJu, hebben de clan in het midden van het WC3L seizoen verlaten. Als een noodgreep werden opkomende talenten aan het team toegevoegd in de vorm van: 3wD.JustStar, 3wD.RotterDaM en 3wD.3BEPb-ReseT, maar deze noodgreep kon het team helaas niet redden van een her-kwalificatie, en een aantal nieuwe regels in WC3L seizoen 8 zorgden ervoor dat de minimale line up die het team tegen het einde van het online seizoen 7 had het een stuk moeilijker zou krijgen in seizoen 8, als gevolg hiervan zagen een aantal spelers er geen brood meer in en zijn vertrokken, met als uiteindelijke gevolg het vertrek van het team uit WC3L.
Quote:
Today we unfortunately have to announce that Team 3wD won't participate in the upcoming WC3L Season 8 Qualifier. We wanted to play the qualification and hoped to re-qualify but then some players told us about their plans to leave. This leads us to the hard descision of leaving WC3L. We are going to rebuild the team soon if possible. We really had a nice time in the WC3L with good results like place five in the 5th Season. We want to thank you all for that... and hope to see you again soon!
De nog actieve line up voor het inactief worden van team 3wD: Management 3wD.Carn1fex 3wD.Skedar Spelers 3wD.Jack 3wD.Demon 3wD.RotterDaM 3wD.3BEPb-ReseT 3wD.JustStar 3wD.BiGD Inactieve members en ex-members die een indruk hebben achtergelaten: 3wD.Envious WE.SoJu 3wD.420 gh0sT- Ranger BigEr 3wD.Bey WE.Remind es4x.Flash Demon zal de Poolse topclan CNN gaan versterken, wat RotterDaM zal gaan doen is nog onbekend, 3BEPb-ReseT zal afstand moeten doen van van de sponsoring die hij krijgt van ReseT voor hij in WC3L mag spelen, of hij dit zal doen is nog onbekend. JustStar en Jack zullen zich waarschijnlijk bij Winner Takes All (WTA) voegen. Gaurdians zal 3wD vervangen in de WC3L kwalificatie. http://www.esl-europe.net/eu/wc3l/news/11952/?comment=0 Ik zal proberen om een statement van RotterDaM te krijgen en hier toevoegen.