Na de spannende wedstrijd tussen EDiT en Northern Darkness gisteren, zal vanavond een ander Nederlands team aantreden, dit keer in de halve finale van de Clanbase Opencup. Het team waar ik het over is #Fine. Dit team zal geen belletje doen rinkelen bij het horen van de teamnaam, dit is echter het oude team van Pixel-heroes. Na enkele problemen met het management van pixel-heroes is het team gekickt en zijn ze onder de naam Fine verder gegaan. Match Informatie:
Fine [02:00] team exnet map 1: de_dust2 / map 2: de_train / map 3: tba Datum: 16-02-2005 Tijd: 21:00CET Livebot: #Fine SourceTV: tba (nog niet zeker) Fine: darky, aNo, kadi, supra, rainier team exnet: dustmite , Br4in, M!c3, Y34PER, barruma (verwachting)
De Clanbase opencup maakt gebruik van een single elemination systeem, Fine heeft tot dusver de volgende wedstrijden gespeeld:
Quote:
Fine 0-2 GEESTYLE.de Fine 0-2 pwce-gaming Fine 2-0 Stillborn Fine 2-0 Scolla Fine 2-0 TEAM return zer0 Fine 2-0 n1ce-6aming Fine 2-0 SaintS
Gamelux wenst Fine veel succes vanavond! UPDATE 1: De eerste map, de_dust2, is net gespeeld. #Fine wist deze map vrij gemakkelijk met 8-7 en 8-3 te winnen. Op dit moment word er wat gezeurd over de server waarop ze gaan spelen en tevens is er SourceTV gekomen: 83.142.230.118:27020! De livebot is op dit moment ook gestopt totdat zeker is welke server er word gekozen. Update 2: Na een zwaar begin als T op de_train, wist het team van Fine toch nog een achterstand van 5-0 om te toveren in een 8-7 winst. Met dit in het achterhoofd gingen ze met goede moed de tweede helft op de_train tegenmoed. Veel tegenstand bood exnet niet meer, Fine wist makkelijk met 8-2 te winnen en zo ook de_train naar zich toe te schuiven met 16-9. Fine heeft zich, door met een 2-0 mapscore te winnen, geplaatst voor de finale van de Clanbase Opencup: CS Source en zal uit moeten komen tegen Polarity, welke in de halve finale van Phobos.dk wist te winnen met een mapscore van 2-0. Gamelux wenst Fine veel succes in hun match om de Opencup op hun naam te schrijven. De winnaar van deze cup zal tickets krijgen voor de Eurocup volgend seizoen.