Deze avond staat een zeer belangrijke en spannende wedstrijd op het programma in de Clanbase Eurocup Source. Een Nederlands onderonsje in de consolation final. Northern Darkness is hier terecht gekomen door afgelopen zondag CSA voorbij te gaan met een 2-0 mapscore. EDiT daarentegen had al in de finale van de Eurocup kunnen staan, maar lieten het helaas afweten in een zeer spannende wedstrijd tegen Astralis waarin Astralis uiteindelijk aan het langste eind trok door met 2-1 in maps te winnen.
Northern Darkness [02:01] EDiT map 1: de_cpl_mill (ND's keuze) / map 2: de_contra (EDiT's keuze) / map 3: tba Datum: 15-02-2005 Tijd: 21:30CET Livebot: #eurocup.css SourceTV: 213.202.250.66:27020
De line-ups zien er als volgt uit: Northern Darkness speelt met: - proph - Vivid - Blaze - Gigre - Golli EDiT zal aantreden met: - hypno - p3ngu - ylSs - Ed - Dutchy Gamelux wenst beide teams veel succes! UPDATE: Zojuist is de 2e map gespeeld, de 'homemap' van team EDiT: de_contra. Ook in deze map was een zeer spannende voor de SourceTV kijkers en diegene wat de Livebot volgenden. Nothern Darkness begon als CT en won deze zijde met 9-6, maar EDiT bleek toch de sterkere te zijn door met 10-4 terug te slaan en zo de winst op deze map te pakken. De derde en beslissende map, de_dust2, zal nu gespeeld worden. De winnaar zal aan het eind van deze map bekend zijn en ook dan zal ik deze post weer updaten. Update 2: Na een zeer spannende eerste helft waarin EDiT de leiding nam met 5-0! Wist Northern Darkness toch nog terug te komen en deze eerste helft op de_dust2 met 8-7 te winnen. Het zal zeker weten ook een spannende tweede helft worden met twee teams die er volledig voor gaan. Nog een paar minuten en we weten wie de tegenstander is van Astralis! Update 3: Een spannende 2e helft op de_dust2 bleef uit, na het winnen van de gunround bleef Northern Darkness druk zetten op EDiT wat uiteindelijk beloond werd met een 8-0 score. Hierdoor eindigd de_dust2 in een 16:07 winst voor ND!