Gamelux heeft zich wat meer bezig gehouden met de Quake 4 scene. Om deze reden en ook om het Quake 4 wat meer onder de man te brengen hebben wij besloten om een aantal Benelux clans te gaan interviewen. De clans waar het om gaat zijn: GUNK LKFF impulse van GUNK en RiGHT van LKFF waren zo vriendelijk om mij te woord te staan en een aantal vragen te beantwoorden. Een korte beschrijving van de beide clans volgt hieronder. GUNK is de #1 clan van de Benelux in Quake 4 TDM. Al de spelers uit GUNK hebben hiervoor Quake 3 gespeeld en waren hierin ook erg succesvol. De clan draagt de naam GUNK omdat zij onder de 'vlag' van www.gunk.be spelen. Dit is daarbij ook hun main sponsor die hun voorziet van de benodigde randzaken.
GUNK schreef:
Gamelux: Hoe vind je de Q4 TDM scene en wat is volgens jou op dit moment de top 3 v/d Benelux & Europa? gunk`impulse: Heel uitdagend weer, veel goede clans in Europa. Jammer genoeg is de Belgische Q4TDM scene niet echt actief, vergeleken met Nederland bijvoorbeeld. In de Benelux zijn wij zonder meer de beste, met een substantiƫle voorsprong op de andere teams (LKFF, AoS, mC, OCC). De beste 3 van Europa? IC, FOE en onszelf.
_____________________________
LKFF is na GUNK de beste clan van de Benelux. LKFF was ook erg actief in de Quake 3 scene en heeft hier vooral in Q3CTF veel bereikt. LKFF is een van de oudste Quake clans die nu nog bestaan en actief zijn.
LKFF schreef:
Gamelux: Jullie hebben de Clanbase Open Cup Division 2 onlangs zonder enige moeite gewonnen, vind je dat jullie onderschat zijn? LKFF|RiGHT: Niet echt. Als wel dan was het mijn eigen schuld, want ik heb zowel de EuroCup als OpenCup indelingen zelf gemaakt als Q4TDM Supervisor voor ClanBase
Voor de volledige interviews kunnen jullie hierheen. Veel plezier met het lezen!