Er heerst momenteel nogal wat onrust bij Trademark-Gamers. De clan die dankzij strafpunten in de voorrondes voor een plek in de WC3L het al moest af laten weten krijgt opnieuw aardig rake klappen te verduren. Nadat al eerder toppers als HomeRunBall, Caravaggio en WiNNerS het team verlieten. Is vandaag bekend gemaakt dat ook WCG Dawn of War kampioen SelecT het team verlaat. Tevens is manager Charlie uit het team gezet door het management. SelecT bekend van onder andere het oude SK.asia team en natuurlijk zijn WCG overwinning in het Dawn of War toernooi afgelopen jaar, openbaart in een interview met Four Kings dat de gang van zaken in TmG alles was behalve wat hij had verwacht. Zo meldt hij dat hij geld zou krijgen volgens het contract maar dat hij nog geen cent heeft gezien. Tevens zou hij een nieuw contract krijgen wanneer hij een WCG titel zou pakken (hetgeen hij dus ook deed) maar ook deze belofte is niet waargemaakt en is hem mede gedeeld dat hij pas een nieuw contract zou krijgen wanneer hij weer Warcraft III ging spelen, ook toen heeft hij geen geld ontvangen. Als laatste maar zeker niet minste weet hij ons mede te delen dat er ook discussies gaande zijn over het sluiten van de warcraft III divisie van het team. Charlie daarentegen is uit het team gezet omdat het management hem meerdere malen had gevraagd niet op community sites bepaalde uitspraken te doen en nadat deze hier meerdere malen geen gehoor aan gaf heeft men besloten hem uit het team te zetten. Het officiƫle commentaar van TmG luidt als volgt:
Quote:
We, the TmG management, have decided that if we are to continue working towards the same goals that we started with, we cannot do this with Charlie Hess as part of Trademark Gamers. He had repeatedly been asked to refrain from commenting on other community sites, which he continued to do on numerous occasions, each time making himself and TmG look bad.
Er blijft nu niet erg veel meer over van het team van TmG. De line up bestaat momenteel uit de volgende spelers: TmG]Miss TmG]Punky TmG]arMa (manager) Wat er zal gebeuren met het team is dus nog onzeker, maar het is zeker dat we spoedig iets te horen krijgen vanuit het TmG kamp.