Inmiddels is de Eurocup voor Warcraft III 2on2 alweer bij de kwartfinales aanbeland. Hierin is de eerste wedstrijd al gespeeld tussen het team van Four Kings ( 4K.Grubby & 4K.ToD ) en het team van Go to Hell ( G2H.Inferno & G2H.Sir-J ). Er was nogal wat te doen rondom deze match. Er werd heen en weer een beetje gescholden wat resulteerde in een gele kaart voor beide teams. Tevens werd er een waarschuwing aan Four Kings gegeven dat ze zich nu niks meer kunnen permitteren.
Clanbase.com schreef:
In a recent disagreement over the arrangement of their future match both G2H and 4K have been given a yellow card for verbal misconduct. 4K was handed out a yellow card for abuse towards G2H and ClanBase admins & G2H for their abuse towards 4K. Disrespectful behaviour towards fellow competitors or admins is unacceptable regardless of circumstances. The decision regarding 4K was very lenient and any further breach of social conduct will result in the 4K team being barred from the tournament.
Four Kings heeft uiteindelijk de forfeit win gekregen en zijn hiermee dus het eerste team dat zich plaatst voor de halve finales. Hierin zullen ze tegen de winnaar moeten spelen van: Four Kings ( 4K.Fury & 4K.Zeus[19] versus kow3 ( kow3.target & kow3.zipper ). Wanneer deze match plaats zal vinden is momenteel nog niet bekend. In de overige 2 kwart finales zullen we nog 2 landgenoten van de meesten van ons tegen komen. Zo moet het team van Serious Gaming ( srs.Zerter & srs.Zubie) het opnemen tegen het Duitse talenten team SK.int ( SK.Take & SK.Fisch). Een leuk feitje is dat deze 2 teams elkaar ook in de poule rondes tegen kwamen; hierin was het team van Serious Gaming met 3-1 te sterk voor de Duitsers. Deze match zal zaterdag gespeeld worden. En als laatste hebben we nog een echte knaller op het programma. Het team van RW, beter bekend als fnatic.RotterdaM & GG.Wolfy, moet het opnemen tegen de Koreaanse sterren van mYm.Hanbit, bestaande uit: T.MH]Moon & T.MH]Lucifer. Deze match zal morgen gespeeld worden. Helaas is er van alle wedstrijden nog niet bekend of er Waaaghtv of een shoutcast aanwezig zal zijn. Mocht ik hierachter komen dan zal ik het hier zeker meedelen. *Update* Het team van Serious Gaming heeft helaas niet kunnen winnen van het team van SK.int. Take & Fisch waren met 3-2 net te sterk voor Zerter & Zubie. Helaas voor hun, maar de Duitsers veel succes toegewenst in de halve finale. En ook het team van Four Kings bestaande uit 4K.Zeus[19] & 4K.FuRy wist de halve finale te bereiken door met 3-0 het zweedse team kow3 te verslaan.