Het team van emotions, met teamNL captain maff, speelt vanaf heden onder de naam starLike. Nog voor het team van emotions, nam de organisatie van starLike het Finse Hausfrau onder haar hoede. Na een tijdje vertrok dit team en nu vind starLike de vervanging in emotions. De lineup ziet er als volgt uit: - MaFF - foodaS - SPKAA - damien - littlebear Ik besloot een kort interview te houden met starLikes manager; hOPPA.
Quote:
Gamelux: Hoe ben je met emotions in aanraking gekomen? hOPPA: Nou, ons allereerst Source team bestond uit de leden 'mkaaru, ylSs, ByC, Fez, fix en KoeloeJ', dit teams bestond uit zeer goede spelers en omdat we nog beter wilden worden heb ik toen besloten samen met mkaaru (toenmalig CSS teamcaptain), om te gaan praten met het team van MaFF, dit leidde uiteindelijk tot de volgende lineup: MaFF, scoob, ecco, mkaaru, ylSs en ByC. Toen dit team is weggegaan ben ik deze spelers blijven volgen, en toen ik erachter kwam dat emotions een tijdelijk onderkomen was, ben ik met MaFF gaan praten, het heeft een tijdje geduurd voordat alles geregeld was, maar ik ben dan ook erg blij met de komst van dit team. Gamelux: Wat kunnen we op offline gebied van dit team verwachten, met de Engelse littlebear? hOPPA: Het is natuurlijk een beperking met iemand uit het buitenland erbij, maar we zijn op dit moment ons best aan het doen een oplossing te zoeken om littlebear met het team mee te laten doen aan LANs in Nederland. Het is in elk geval al zeker dat littlebear naar Nederland komt om samen met het team aan Netgamez 2006a deel te nemen. Gamelux: Nog enige toevoegingen, shoutouts of dingen die je kwijt wilt? hOPPA: We willen het team van emotions bedankt voor het vertrouwen in onze organisatie en hopelijk komen we ver samen. Verder .. <3 mkaaru & MaFF & SPKAA & prophjjeee & Dready & geeMc & Vero en jouw natuurlijk ook <3!
Dit team zal te bewonderen zijn op Netgamez 2006A. Veel succes starLike.css! Statement (pdf): http://www.starlike.nl/starLike_pressrelease(8feb2006)_CSSteam.pdf