De top speler Ferdi 'xire' Senel heeft vandaag besloten het topteam Champions te leaven en digitalMind te joinen! Dit is natuurlijk een enorme klap voor CEA om nog zo kort voor Netgamez naar een vervanger te zoeken. Volgens CEA|r0y kan het misschien wel betekenen dat we CEA niet zullen zien op Netgamez . Wat natuurlijk een enorme teleurstelling is om eindelijk te klassieker CEA vs dM te gaan zien op Netgamez 2006a.
Quote:
Gamelux : Waarom is jullie top speler xire naar digitalMind overgestapt? r0y : ferdi heeft besloten naar dM te gaan, omdat het wachten op ons management hem te veel werd. Dus hij heeft gekozen voor zekerheid ipv hoop en geduld. Hier komen we later nog wel op terug maar er bestaat dus een kans dat wij niet op netgamez aanwezig zullen zijn. Gamelux : Hoe zit het met Netgamez 2006a ? r0y : wat wij doen voor netgamez weten we nog niet, een vervanging zoeken die ook maar in de buurt komt van wat ferdi kan zal erg moeilijk worden. Gamelux : Hoe staat het CEA management er dan voor? Met CPL world tour dit jaar. r0y : zijn erg druk bezig en hebben goeie vooruitzichten, maar daar horen jullie binnenkort meer van.
We wensen xire succes in digitalMind en CEA met het zoeken van een vervanger. Overigens zal xire wel met CEA de eurocup afmaken.