Een paar maanden terug werd The Next Level al aangekondigd. De bijbehorende site is nu ook online met veel informatie over het evenement. Het wordt steeds duidelijker wat voor omvang dit evenement krijgt. The Next Level wordt georganiseerd in samenwerking met grote namen in de Nederlandse LAN scene, namelijk Netgamez en Gameparty, maar ook het goodie blad Stuff. Bij dit evenement zal er voor 1000 man plek zijn in de BYOC, waar de nodige tournooien worden georganiseerd met vette prijzen.
Quote:
Ahoy’ Rotterdam organiseert van 23 t/m 25 juni ’06 het evenement The Next Level waar games & gadgets centraal staan. The Next Level is uniek, en biedt zowel hardcore als casual gamers, àls liefhebbers van gadgets, een spectaculair evenement met interactief entertainment verdeeld over zones. Voor een aantal van deze zones werkt Ahoy’ samen met marktleidende business- en mediapartners zoals Netgamez, GameParty en Stuff. Binnenkort worden hier de landelijke mediapartners bekend gemaakt.
Dit zal een erg interessant evenement worden en misschien wel "The Next Step" op het gebied van evenementen in Nederland. Voor meer info: The Next Level