Toen geheel onverwacht bekend gemaakt werd dat de teams van multigaming organisatie Ocrana gekickt werden vanwege het feit dat zij niet meer in de doelstelling van het management zouden passen, kwam dit als een schok voor veel mensen. Vanaf dat moment hebben de orga's flink onderhandeld om te zien wat hun nieuwe clan zou worden. Vandaag hebben ze bekend gemaakt welk team dat is geworden: het is Speedlink geworden. Deze naam is vooral bekend in de Counterstrike 1.6 scene, waar ze een zweeds topteam hebben en vanaf nu ook een Duits Counterstrike 1.6 team en een Duits Call of Duty 2 team. Hier een statement van Speedlink-Trigger:
Trigger schreef:
We zijn natuurlijk gelukkig dat we een nieuw team gevonden hebben, vooral 1 die grote namen en sponsors heeft. Speedlink is een grote firma en beschikt over middelen die ons support bieden waarvan we nooit hadden durven dromen. Nu dit allemaal opgeklaard is, kunnen we weer gaan trainen, wat er helaas niet van is gekomen door het zoeken naar een nieuwe clan.
De lineup van Speedlink.CoD2: Trigger Fuchsstute spaR Nightwalker Phy1 kAzaaa Messias De lineup van Speedlink.1.6: ph0s reppi black nookie HUNTi Bishop Gerelateerd http://www.teamexcello.com/