Het management van Team NL: Source heeft tesamen met teamcaptain Gerben 'maff' Kwakkel de lijst van spelers bekend gemaakt. Via irc heeft Michiel 'mick' Schröder mij op de hoogte gebracht welke spelers in het komende seizoen van de ClanBase Nations Cup zullen deelnemen. Team NL CS: Source - EDiT`yls - EDiT`dutchy - rx-mick - rx-silent - e-maff Team Captain - epi`blaze - epi`xertion - epi`proph Hieronder kan je het officiële persbericht vinden namens het management van Team NL CS: Source.
Quote:
Betreffende Team NL: Source Berkel - Enschot, Zaterdag 7 januari 2006 We zijn inmiddels al weer bijna een week verder sinds ons eerste statement. We hebben de afgelopen dagen ons zelf een doel gesteld wat betreft het vaststellen van de resterende spelers. Iedere speler hebben we even kort appart genomen. We hebben een team vol getalenteerde spelers die graag willen spelen en waarvan we op aan kunnen. Het is een gezellig clubje bij elkaar en we zullen zien wat de toekomst voor ons te brengen heeft. Zoals in het vorige statement te lezen was, zijn verschillende aspecten belangrijk geweest bij het selecteren van de spelers. We hebben er de volste vertrouwen in dat het nu helemaal snor zit. Ook hadden we duidelijk gemaakt dat er niet heel veel verrassing zou zijn. Onze voorkeur ging uit naar de type spelers die de afgelopen tijd op hoog niveau hebben gespeeld, op lans aanwezig zijn geweest en dus "full active" zijn geweest in een team. Met dat standpunt in het achterhoofd hebben we de diversiteit uit de volgende vier clans gehaald: - EDiT - re-flex - emotions - epitaph We zijn van mening dat in Nederland een hoop getalenteerde spelers rondhuppelen, maar we houden het team, wat betreft de hoeveelheid van spelers, liever beperkt. Te veel is nergens goed voor. Het team zal bestaan uit 8 spelers. Over de indeling van het team zullen we beslissen als de matches beginnen. Wat betreft het ontbreken van een enkele speler/spelers, die misschien volgens menigen van jullie er bij zouden moeten zitten: deze jongens waren niet gemotiveerd of vielen buiten de richtlijnen die we gesteld hadden. Het team zal bestaan uit de volgende spelers: - yls - dutchy - mick - silent - maff - blaze - xertion - proph Nogmaals: het is een gezellige club mensen bij elkaar. Hopelijk gaan we er wat van bakken. In ieder geval kunnen we alle steun van jullie gebruiken :D! de gezellige groeten., jullie landgenoten, team nl: source #teamnl.css @ Quakenet
Namens Gamelux wensen wij jullie veel succes in de ClanBase Nations Cup CS: Source! Binnenkort zal ClanBase de pouleschema bekend maken, tot dan kan je de speler terugvinden in het irc kanaal [url=irc://quakenet.org/teamnl.css]#TeamNL.CSS[/url] waar gedurende de cup ook scorebots zullen komen en andere informatie!