Waar de organisatie van 1HealthPoint recent nog met een CS: Source team op de proppen kwam maakt nu een oudgediende zijn rentree, Flame-Instinct is weer terug! Ditmaal met een vernieuwd Counter-Strike: Source team onder leiding van Bryan 'Twizzler' Hooft en oud manager Bas 'AaiGht' van den Brink, waar laatstgenoemde momenteel werkzaam is bij DiGitalMind maar bij Flame-Instinct nog een oog in het zeil zal houden. We zullen binnenkort zien of de spelers de naam en reputatie van het vorige team kunnen evenaren welke nu de Nederlandse scene domineert bij de organisatie van Team-Edit. Het nieuwe team van Fi bevat ex-spelers van konQr en my5 en enkele nieuwe namen die hun stempel willen drukken in de CS: Source gemeenschap. De managing director van Flame-Instinct.CSS had het volgende te melden:
Quote:
De spelers spelen al ruime tijd samen als een team, en naar lang praten, zijn we tot de conclusie gekomen dat zij het team waren wat perfect binnen onze organisatie past. Het team streeft naar perfectie en hoopt binnen zeer korte tijd tot de top5 van NL te behoren
De line-up van het CS: Source team en management zien er als volgt uit: Flame-Instinct.CSS Bertram 'aWard' Uunk Arash 'focus' Jabbarie Nick 'NMB' Barends Ivo 'oLa' Coenjaerds Irian 'track' Plantenga Flame-Instinct.management Bas 'AaiGht' van den Brink - CEO / Managing Director Bryan 'Twizzler' - MarketingDirector De eerstvolgende evenementen waaraan het nieuwe Fi.css zal deelnemen zijn The Party en NetGamez 2006A.