Na een lange tijd weg geweest zijn ze weer terug. En daarmee bedoel ik de clan 3scape. Nadat laatst de 3 spelers dDd zvornik & speed de clan Synergy zijn geleaved dat overigens goed presteerde op Regroup. Hebben ze de clan 3scape weer leven in geblazen. De lineup bestaat uit 2 oud spelers van het oude 3scape namelijk dDd & zvornik en 3 nieuwe spelers namelijk speed, Vortex & Curry. Hier een statement door het 3scape management:
Quote:
04 Januari 2005, 21:20, 3scape is ontstaan in April van het jaar 2003. Daniel “dDd” Dougle de oprichter van 3scape besloot in Mei 2005 dat de doelstellingen die van tevoren gesteld waren niet zijn behaald. Toen is besloten om het voor gezien te houden, en ieder ging zijn eigen weg. Daniel “dDd’Dougle en Dado “Zvornik” de Jong kwamen terecht bij clans als; Discipline, 1HP en syNergy. Toch werd er in deze clans niet hetgeen gevonden wat bovengenoemde heren zochten. Zij besloten om opnieuw 3scape te starten. Ze hebben van voorgaande fouten geleerd en willen het opnieuw proberen met een hernieuwd team. In syNergy ontmoette ze Harmen “speed” Jellema. Een speler die al enige tijd meegaat in de CS Scène. Oprichter van Team-Query, en iN-EYES. De heren vinden het ook nodig dat nieuw talent een plek krijgt in het nieuwe 3scape, en daarom trekken zij twee nieuwe nog relatief onbekende spelers in de scène aan zoals Sander "Curry" Hannema en Leo "Vortex" van der Kooij. Hiermee komt het team op vijf man; Daniel “dDd” Dougle Dado “Zvornik” de Jong Harmen “Speed” Jellema Sander “Curry” Hannema Leo “Vortex” van de Kooij Met dit team willen de heren opnieuw goede resultaten neerzetten. En de goede naam die 3scape in het verleden altijd al heeft gehad behouden. 3scape Management
Hierdoor is de lineup alsvolgt: - Daniel "dDd" Dougle - Dado "Zvornik" de Jong - Harmen "Speed" Jellema - Sander "Curry" Hannema - Leo "Vortex" van de Kooij Veel geluk en succes in de toekomst 3scape !