Vandaag verliest de organisatie van Team9 de overgebleven 3 spelers. Na het verlies van REAL en oops, die naar het Noorse team Catch-Gamer zijn vertrokken, zijn ook Thomas "Jungelbobo" Aaler, Lasse "Xione" Stokke en Preben "pr" Gammelsæter vetrokken uit Team9. Het internet cafe Team9 moest de deuren sluiten van het cafe vanwege verzekering en upgrade kosten. Wetend dat de vernieuwing van de contracten van de spelers een probleem ging worden hebben de spelers uiteindelijk allemaal het aanbod van andere teams aanvaard. Een interview met de CEO van Team9 vind je hieronder:
CEO Team9 schreef:
What is the Future for team9 without team9.cs Norway? Amid the lost of the Norway Counter-strike squad brings a New Year and new beginning as far as team9.cs is concerned. The plan is team9 will re-open a Nine Café in Stockholm and with this will bring a New Swedish Counter-strike team. There will be a lot of rumours into who will fill these spots to become the team9.swe CS players, but all we can say for now is we are in talks with a number of teams most recent of which NoA.
Er is dus een grote kans dat er weer een Zweeds Team9 komt. Ook is er een grote kans dat het team van NoA de drie vrije spelers van Team9 aanneemt en hierbij een volledig Noorse line-up krijgt. Het interview vind je op: Fragbite