Nadat er eerder veranderingen waren in het Counter-Strike team van Mousesports, zijn er ook veranderingen bekend in het Quake4 team van het team in kwestie. Enkele maanden geleden voegden ze hun oude succesvolle Unreal Tournament team toe als Quake4 Team DeathMatch team en we zagen enkele spelers van hun in actie in de 1on1 Eurocup. Even later kwam het nieuws dat de quake3 legende cooller deel zou uitmaken van het 1on1 team. Dit bleek een goede beslissing te zijn van de Mousesports organisatie, cooller wist namelijk het eerste echte grote quake4 toernooi te winnen, namelijk de CPL Winter. Vandaag kwam het nieuws dat mouz heeft besloten meerdere spelers toe te voegen die zich gaan richten op Quake4 duel. De spelers in kwestie zijn Z4muZ en mikes. De zweedse speler Z4muZ is vooral bekend van quake3 met goede klasseringen op Quakecon 2003 en ESWC2003. Tevens is hij een trainingsmaatje van fox, SK|fooKi en SK|toxic. mikes wordt het Russische trainingsmaatje van cooller. Vooral omdat ze beiden uit dezelfde stad komen, Moskou. Dit had mikes erover te zeggen:
Quote:
With Anton already being a member of mousesports it was clear that it would be the team of my choice, aswell. I'm happy to be part of their Q4 team and I'm looking forward to a successful future.
Hun nieuwe Quake4 1on1 team: Mouz.q4 duel - Z4muZ - cooller - mikes Het TDM team blijft ongewijzigt en ziet er als volgt uit ; Mouz.q4 TDM - GitzZz - frag^m - daddy - kiLLu - Cloud Voor meer informatie kun je vinden in het Duitse nieuwsitem op de website, door hier te klikken. Veel geluk !