1 januari schijnt toch wel een populaire datum te zijn voor veranderingen. Het is tenslotte het begin van een nieuw jaar. Dit maal is er nieuws van Nederlandse bodem, namelijk de Nederlandse clan Budo/dan. Budo/dan maakte vandaag hun nieuwe Counter-Strike line-up bekend. Deze line-up bestaat uit enkele oude bekenden en gaat zeker voor extra competitie in de sub-top van Nederland zorgen en misschien wel voor een eventuele stunt in de top.
Quote:
Een nieuw jaar. Een nieuwe start, en een nieuw team. We praten hier over het nieuwe counter-strike team Budo/dan. De afgelopen maanden zijn er verschillende spelers betrokken geweest in het vormen van dit team. Als eindresultaat is een sterk team met oude bekenden waaronder Quo en qubical. Wij zullen ons gaan richten op internationale LAN's, op het moment nog in de Benelux en Duitsland. Op het moment zijn we nog in gesprek met een aantal potentiële partners waarover later meer. We willen iedereen alvast bedanken voor eventuele steun en hopen snel meer te gaan betekenen in de internationale gaming scène.
Hun nieuwe team: Budo/dan Counter-Strike 1.6 - Quo - Quickon - flamm - myxo - qubical Het team wil zich gaan richten op lan prestaties in de benelux en er staan ook enkele lans in Duitsland op de planning. Veel geluk budo/dan !