Enkele momenten geleden is de volgende verandering in Counter-Strike land voor 2006 bekend gemaakt. Ditmaal in het Duitse kamp van MouseSports. Mouz besloot namelijk geen Duitse organisatie meer te zijn. Ze voegen namelijk de Noorse topspeler Ola “element’ Moum toe aan hun CS lineup. Element verliet vorig jaar de Engelse topformatie Four Kings wegens internationale problemen, hij woonde namelijk in Amerika. Geruchten gingen destijds dat hij voor een Amerikaanse clan zou uitkomen. Dit gebeurde ook, maar hij kwam uit als stand-in voor United5. Hij zou dus niet zoals verwacht voor vast gaan spelen, maar hij fungeerde enkel als een stand-in tijdens de CPL Winter. Hier kwamen ze tot een respectabele 13-16e plaats, tussen grote namen als fnatic en mTw. Element zei destijds dat hij andere plannen had voor de toekomst. Vandaag zijn deze plannen dus bekend geworden, hij gaan spelen voor het Duitse MouseSports. Dit had element er zelf over te zeggen:
Quote:
"Joining up with Mouz for 2006 is one of the decisions that has made the most sense in about a year. I am looking forward to getting back into the heat of competition with a highly professional team such as Mouz."
Men vraagt zich nu natuurlijk af of hij in Amerika blijft wonen. Het antwoord is nee. Hij zal verhuizen naar Berlijn om zo zijn Duits een beetje op te schroeven en om te team spirit te verbeteren. Een 2e verandering in het team van MouseSports is dat ze de Duitse topspeler Martin "fleks" Wehrmann. We kennen deze speler van Team64 en a-Losers, maar meer recentelijk van Ocrana. Ocrana deed het recentelijk zeer goed in de laatste EPS seizoenen, door online geen map te verliezen. Tijdens de lan finales ging het echter anders dan geplanned, ze verloren alles en werden 4e. Dit kwam niet ten goede van het team en ze besloten ook de organisatie te verlaten. Fleks besloot dus vandaag dat hij naar Mousesports gaat. Hij wou na nationale successen nu ook internationaal succes en wat hem betreft is MouseSports te beste keuzen. Fleks wordt ook door menigeen beschouwd als een van de beste Duitse spelers. Met al deze veranderingen leek het team van Mouz wel erg groot. Een speler zou dus het front verlaten. De speler in kwestie is Michael "neo" Mitrega. Het is nog onbekend wat hij in de toekomst gaat doen. Het nieuwe team van MouseSports: MouseSports.Counter-Strike Ola "Element" Moum Martin "fleks" Wehrmann Christian "Blizzard" Chmiel Roman "Roman R." Reinhardt Franz "gore" Burghardt Michael "PapsT" Schmidt Veel geluk Mousesports en neo!