Het afgelopen weekend waren er een aantal opvallende resultaten op Regroup in de CSS Compo. Zo eindigde re-flex slechts op de vierde en Synergy teleurstellend op de derde plek. Eén van de spelers van dit team heeft besloten het team te verlaten en zijn heil te gaan zoeken bij de nummer 2 van het evenement Openmind. Het betreft hier niemand minder dan Quint "Blaze" Spierenburg die voorheen al uitkwam voor mTw.ATI. De teamcaptain van syNergy.css mkaaru had het volgende over het vertrek van Blaze te zeggen:
Quote:
Het verlies van Blaze komt wel op een ongelegen moment aangezien we momenteel sterk bezig zijn in de eurocup en daarin nog openmind wisten te verslaan. We zullen het nu echter zonder hem moeten stellen wat ons achterlaat met een 5 mans line-up, de ec match tegen Geestyle morgen (voormalig dRagonality team) zullen we helaas de wildcard in de strijd moeten gooien omdat maff in de avond moet werken. We zullen zo snel mogelijk een vervanger zoeken voor quint en we hebben al iemand op het oog, dus verwacht maar dat syc.css nog even doorgaat.
Hij vervangt Airraid in het team van Openmind Gaming, deze speler heeft een punt gezet achter zijn CSS-carriere en zal zich in de toekomst gaan richten op het spelen van Quake4 duel. De line-up van Openmind Gaming ziet er nu als volgt uit: - Blaze - Vivid - Gigre - proph - xerti0n De roster van syNergy blijft over met de volgende spelers, waar binnenkort de 6e speler bekend zal worden gemaakt - mkaaru - maff - scoob - timb - vulture - TBA