copyright.gif Er lijkt een nieuwe veelbelovende clan opgestaan te zijn binnen de Nederlandse scene. Een tijdje geleden zagen we een kleine leegloop bij de clan Astrosus. Drie bepalende spelers besloten daar uit de lineup te stappen, waardoor er dus een nieuwe formatie verwacht kon worden. Deze is er nu, draagt de naam copyright en zal vanavond online gaan met de volgende lineup: - Haydonner (ex Astrosus) - nickM (ex Astrosus) - NibOr (ex Astrosus) - timmeh (ex untrace.nl) - tommeh (ex untrace.nl) - silent (ex zureBoys) Een indrukwekkende lineup waar we het een en ander van kunnen verwachten. Om wat meer te weten te komen over dit zestal was NibOr zo vriendelijk om wat vragen te beantwoorden:
Quote:
Gamelux.net: Allereerst gefeliciteerd met deze nieuwe clan. Zijn jullie als drietal Astrosus geleaved om deze clan mogelijk te maken? NibOr: Naja we zijn niet geleaved met het idee om deze clan te starten, het ging een beetje vanzelf. We wilde nog wel graag samen blijven spelen merkte we na een tijd clanloos te zijn en met verschillende clans meegespeelt te hebben. Gamelux.net: De lineup ziet er veelbelovend uit, hoe zijn jullie bij deze formatie gekomen?[/color] NibOr: We zijn dus met zijn drie-en uit Astrosus gegaan, na Netgamez. Op Netgamez hadden we 2 keer van untrace.nl verloren door zeer goed spel van hen. Ik kende tommeh al een tijdje van een andere lan, toen blonk hij al uit. Hij nam dus meteen zijn maatje timmeh mee die ook erg sterk speelt. En silent is er als laatst toegevoegd, die ook van hoge klasse is :) Gamelux.net: Een beetje goede, stabiele clan onderhouden kost tegenwoordig nogal wat moeite. Wat verwachten jullie zelf van copyright?[/color] NibOr: We kennen elkaar allemaal al wat langer en kunnen het goed met elkaar vinden. Hierdoor is de clan sowieso al wat stabieler en de belangrijke groepschemie aanwezig. We proberen zoveel mogelijk lans te bezoeken en daar ook echt een resultaat neer te zetten. Dit allemaal samengevat verwacht ik een succesvolle tijd met vrienden. Gamelux.net: Een brandende vraag voor ons alles blijft dan: Waar en/of wanneer kunnen we jullie voor het eerst bewonderen?[/color] NibOr: We zullen sowieso aanwezig zijn op de ESWC qualifier. Maar wie weet wordt er in de tussentijd nog een lan gepland Gamelux.net: Om het interview echt af te maken geven we de geinterviewde nog een kans tot shootouts. Is er dus iets wat nog niet vermeld is, je dwars zit of je toch nog iemand de groeten moet doen? Ga bij deze je gang [/color] NibOr: Ik wil graag MPgamer.NL en pollore bedanken voor alles wat ze nu al voor ons hebben gedaan en doen. Voor al onze 'haters': Laf U all (K). En adnan, vind je nog steeds sexy :$:$:$ en nikolaJ keep U head Up, aBOEMbOX SWa
Het management van de clan is op dit moment in handen van mastoz. Er zal minimaal nog een iemand worden toegevoegd, de naam daarvan zal later deze week bekend worden. Wij wensen copyright veel succes toe.