De EuroCup Source Qualifier voor het team van openmind is voorbij. Het was een zeer éénzijdige wedstrijd met goed spel van de heren van openmind. Er waren helaas wat problemen met de SourceTV, maar de shoutcast van GamesFM was perfect om te volgen. GamesFM, bedankt hiervoor!
de_train openmind [16-04] Senseless E-sports
De kniferound werd gewonnen door openmind. Dit betekende dat de Nederlanders mochten beginnen als CT. De pistolround werd vervolgens verloren, maar de spelers van openmind kende eigenlijk geen problemen op deze map. Met goed spel van proph en de invaller aNo werd de stand 16-04, in het voordeel van openmind.
de_cbble openmind [16-00] Senseless E-sports
Weer werd de kniferound gewonnen door openmind, dus mocht openmind weer beginnen als CT. Deze match was letterlijk een walkover en er werd over het Sloveense team gewalst alsof het niks was. Weer zeer goed spel van openmind. Dit betekend dus dat Nederland 4 vertegenwoordigers kent in de Clanbase EuroCup. openmind, EDiT, re-flex en syNergy zullen strijden om de felbegeerde eerste plaats in de EuroCup. Gamelux wenst alle 4 de Nederlandse teams succes.