De inschrijvingen voor de ClanBase EuroCup XII voor CS Source werd vandaag gesloten, waar 311 teams in totaal zich voor hadden ingeschreven. Momenteel zijn de groepen allen nog onbekend waar er een CSS EuroCup XII Qualifier van de 14e tot 20 november zal worden gehouden om de resterende groepsplaatsen op te vullen. Met de komst van de EuroCup gehost door ClanBase zal de europese CS Source gemeenschap weer van zich laten gelden, waar de meest recente cup nog een iniatief was van multigaming organisatie TeK-9 en het team van Default de winst voor zich wist op te eisen. De online gaming radiostation van GamesFM zal morgenavond een show hosten waar DJ Ins0mnia samen met co-host mkaaru de EuroCup op varia van aspecten zal doorlichten.
Quote:
Morgen op GamesFM hebben we een ClanBase EuroCup XII Counter-Strike Source pre-coverage met DJ Ins0mnia als host en mkaaru als Co-Host. De show start om 21:00 UUR en eindigt om 0:00. We zullen dan praten over potentiƫle kandidaten die geinvite worden, praten over de mappen, interviews, laten mensen bellen via skype om commentaar te geven of vragen stellen aan de gasten. De gasten die we verwachten zijn onder andere Timb van Synergy, mick van reflex en nog een aantal verassingen. Anyway, tune in om 21:00 morgen voor de CB EC XII CSS precoverage!
Voor de CS Source gemeenschap belooft het een leuke show te worden, dus hou morgenavond vrij en vergeet niet te luisteren naar de ClanBase EuroCup XII Source pre-coverage door GamesFM! Vanaf 21:00h CET op GamesFM kan je meeluisteren via de volgende streams: - Hoge kwaliteit winamp stream: http://stream.gamesfm.nl:8000/listen.pls - Lage kwaliteit MP3PRO stream: http://stream2.gamesfm.nl:8010/listen.pls bron: GamesFM ClanBase