Met de komst van Quake4 is heel de Nederlandse e-Sports scene in rep en roer, waar de CPL het prijzengeld bekend maakte voor het CPL Summer 2006 event, groeit de jonge scene alsmaar groter. De multi-gaming organisatie van syNergy.Cyes heeft met het oog op de toekomst een nieuwe divisie aangekondigd, waar Paul ‘Rufus ’ Oosterhaven en Alen ‘redemz ’ Beganovic beiden syNergy zullen vertegenwoordigen in het spel Quake4. Het officiële persbericht namens Marc 'delor' Kunst:
Quote:
syNergy adds a quake 4 team Today we are happy to announce our very own Quake 4 squad. The two players who will play under the name syNergy from now on are: Paul ‘Rufus’ Oosterhaven Alen ‘redemz’ Beganovic Both players are well known from their Quake 3 days and will now give it their best shot in Quake 4. They will both be individual 1on1 players but you might see them in action as 2on2 players when there are nice opportunities in that aspect. The first upcoming events where you will see them in action will be: Gamelux Quake4.nl Cup (redemz only) Regroup Dreamhack CPL Worldtour Also, with the addition of these two players we would like to welcome a new sponsor. Game-Rental provides the players with personal support for attending LAN events. Also will they take over the web hosting and game server hosting. We wish both players and the sponsor good luck within our organization. Signed, The syNergy management
Beide spelers zullen syNergy vertegenwoordigen op zowel Dreamhack als aankomende stops van de nieuwe CPL World Tour. Reden genoeg om een kort interview te houden met de manager van syNergy ; Marc 'delor' Kunst Gamelux: Waarom de toevoeging van een Quake4 team? Marc Kunst: We waren al geinteresseerd in Quake 4, omdat we verwachtten dat dit een grote scene zou worden, en natuurlijk wilden wij hierin vertegenwoordigd zijn. Ook wisten we dat deze jongens potentie hadden om ver te kunnen komen, met name gezien hun Quake 3 verleden. Dus vandaar deze toevoeging. Gamelux: Wat kan je kwijt over deze specifieke spelers? Voor de meeste mensen zullen het onbekende namen zijn. Marc Kunst: Het zijn twee jongens die een aardige staat van dienst hebben opgebouwd in de Nederlandse Quake3 scene. Inderdaad, mensen die geen Quake 3 gespeelt hebben, zullen deze namen niet al te veel zeggen, maar we hopen dat ze het in Quake 4 lekker gaan doen, dus dan zal hier snel genoeg verandering in komen. Ze zijn in ieder geval allebei gespecialiseerd in 1on1 Quake 4. Gamelux: In jullie persbericht wordt aangegeven dat beide spelers, of een van hen, naar het evenement van Dreamhack zal worden gestuurd. Wat zijn de verwachtingen van het management voor de prestaties van Rufus en redemz op Dreamhack en andere evenementen? Marc Kunst: Dat klopt, beide spelers zullen waarschijnlijk Dreamhack aan doen. We zien Dreamhack als een graadmeter om te zien hoe we er voor staan. Wij hopen om hier een top 10 notering te behalen voor beide spelers, als dit lukt, dan zijn ze op de goede weg. Maar het is nu echter nog vroeg om hier een duidelijke uitspraak over te doen, de Quake 4 scene is nog groeiende. Wel hopen we in Nederland onze stempel op de Quake 4 scene te kunnen drukken en leuk te presteren op de CPL World Tour, waar deze ook maar moge plaats vinden. Gamelux: Shoutouts? Marc Kunst: Voor alle informatie omtrend onze organisatie, neem een kijkje op www.synergy-gaming.com, speciale dank naar John van www.shop.cyes.nl voor de pc's die hij de jongens levert en zijn inzet voor onze organisatie, en de rest van de mensen die ik vergeten ben.