Inmiddels zijn de inschrijvingen goed op gang gekomen voor deze machtsstrijd voor pole position in de Benelux. Na ongeveer een dag zijn er al 64 inschrijvingen (aanvankelijke limiet was 32!) met vele bekende namen. Nogmaals herinner ik jullie aan de prijzen beschikbaar gesteld door steelpad.nl: 1st: Steel 5H USB Gaming Headset & QcK Mini & MS Laser Mouse 6000 (twv € 169,80) 2nd: Icemat Siberia In-Ear Headset & QcK Mini & MS Laser Mouse 6000 (twv € 99,80) 3rd: Steelpad 5L & 2x Hyperglides (twv € 55,9) Schrijf je dus HIER in voor de cup, de inschrijvingen zullen donderdag middag om 17:00 sluiten!
________________________
Bij een boeiende competitie hoort natuurlijk ook live verslag. Dit gaat gebracht worden door jsome op de stream van GamesFM. Vanaf zaterdag avond en op zondag zal hij verslag doen van de boeiendste matches in de eindfase van deze cup. Wordt je vroeg uitgeschakelt of ben je gewoon geintresseerd: Tune vooral in op GamesFM dit weekend! Nadere informatie over waar wanneer en hoe de shoutcast te beluisteren valt zal zowel hier op Gamelux als op de site van gamesFM later bekend worden gemaakt.
________________________
Servers zijn een must voor elk spel, en zeker voor een 1on1 competitie. Bij 64 inschrijvingen hebben we 16 mensen kunnen noteren die de vereiste dedicated server tot zijn of haar beschikking hebben. Dat betekend dat zelfs met de backup van 8 Gamelux servers er op dit moment minimaal 8 matches zijn in de eerste ronde zonder server! We dringen de ingeschreven personen erop aan alsnog achter een server aan te gaan. Mochten er niet genoeg servers voorhanden blijken moeten we hier rekening mee gaan houden bij de plaatsing van deelnemers en kunnen er mensen zonder server noodgedwongen afvallen. Zoals in het voorlopige reglement te lezen was: De deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor een server. Gamelux heeft 8 servers achter de hand voor noodgevallen. *UPD* Om illegale versies te voorkomen moet punkbuster op de server draaien!