De Nederlandse clan 1HP heeft zich gekwalificeerd voor de eerste divisie van ESGL, deze duitse league voor clans heeft een aantal “semi-pro” clans waarvan er een aantal zich ook zullen proberen te kwalificeren voor de meest prestigieuze clanleague: Wc3l. Ze wisten in een spannende war met 3:2 tegen ImMorTaL 7eaM hun plek voor het nieuwe seizoen zeker te stellen. De clans die in het nieuwe seizoen zullen strijden zijn: SK-Gaming 06 Identitiy.Gaming wc3 animosity.wc3 Go To Hell Project k2 AlienGaming.wc3 Just Players 1 Healthpoint Gamers Team-8th Virtual Intoxicating Death Ook heeft 1HP zich versterkt met de op netgamez verliezend finalist Izi, dit is wat 1HP[Qpad]izi over zijn nieuwe clan te zeggen had. 1HP[Qpad]izi:
Quote:
1HP heeft een sterke Nederlandse line-up, en een Nederlandse clan die het goed doet is natuurlijk leuk. Ik verwacht dat 1HP wel wat mooie resultaten kan behalen met spelers die al het een en ander gepresteerd hebben als: boterham, desnodesnodaard, assa en wonder. Omdat 1HP aan veel competities meedoet, is een brede line-up altijd handig, waardoor ik verwacht ook in een paar clanwars een steentje te kunnen bijdragen aan het sterkste Nederlandse team. Gogo Dutch Pride :)
Tevens ook een reactie van de manager van 1HP. 1HP[Qpad]Lloth:
Quote:
Aangezien voor sommige leden van 1HP school een belangrijke deel van hun tijd gaat innemen had ik een extra speler nodig die ons gaat helpen met de diverse leagues waar we ons voor hebben geplaatst zoals Clanbase en ESGL. Hopelijk binnenkort ook WC3L. Omdat we graag een Nederlandse clan willen blijven was de keuze erg snel gelegd bij Izi ook ivm mogelijke lan visits. Ook zijn goede resultaat op Netgamez heeft aardig geholpen. Tevens is het ook een aardige chap die in ons team past.