- Nieuwe quake4 Trickmovie Een nieuwe trickmovie is uitgekomen: Admiratio - A Quake 4 Trickjumping movie. Duurt zo'n 6 minuten en laat natuurlijk een aantal cole jumps en tricks zien op de huidige mappen. Of ze ook allemaal in de praktijk gebruikt worden is de vraag. Dwnload de movie (120 mb) hier. - Mapping Competition Gezien het aantal 1on1 mappen in quake4 niet overweldigend is houden VIA en Doom3World.org een 'mapping competition'. De 3 beste mappen kunnen hardware als prijzen verwachten. Ben benieuwd wat het resultaat hiervan is en welke daadwerkelijk veel gespeeld gaan worden. Goed idee in ieder geval. Meer info hier. - Nieuwe 1on1 custom map Gister kwam 1 van de eeste goede 1on1 custom maps uit: bliptourney1. De maker staat open voor feedback om van deze map een goed uitgebalanceerde 1on1 map van te maken. Als dat hem lukt kan hij steun verwachten in de huidige cups/league's die deze map zullen gebruiken. Download de map & meer info hier. - AMD beste processor voor Quake4/Doom3 Op Tweakers.net was er te lezen dat er weer een grote CPU test is gehouden. Maar liefst 23 desktopprocessors gingen met elkaar in gevecht om zichzelf de beste te noemen. Natuurlijk is AMD duidelijk de winnaar op het gebied van games. In de Doom3(dat natuurlijk overeenkomt met quake4) benchmark overzicht kan je zien welke prestaties de processoren behalen. Intel lijkt hier redelijk mee te komen. Totdat je natuurlijk de prijzen er naast zet. Natuurlijk is Intel weer heersend op het gebied van 3D rendering.
Quote:
Kijkend naar de resultaten blijkt de Athlon 64 3800+ de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit aan de dag te leggen. Voor Intel wordt de Pentium 4 660 naar voren geschoven als meest gebalanceerde processor. Afraders zijn volgens de test de Athlon 64 3700+ en de erg dure 3,73GHz Pentium 4 Extreme Edition.
De hele test is hier te lezen en het overzicht van de Doom3 resultaten hier. - Ster worden quake4! Op eSport Nation is een artikel verschenen hoe je nou een 'ster' speler word in quake4. Het spel is natuurlijk HOT en het is voor veel spelers weer een kans om zichzelf bij de top te komen. Het artikel heet ook "Quake 4 future stars!". Lees het artikel hier - nVidia tweaking tool for Quake4 Nadat ATi met een hotfix(drivers) kwam voor quake4 is nVidia ook met iets gekomen om je FPS in deze populaire game te boosten. Het gaat hier om een tool, en niet zoals bij ATi waar het om betere drivers ging. De tool is voorlopig alleen bedoeld voor de 7800, 6800 en 5900 series.
Quote:
- Performance Options e.g. FP16 and NRM ALU Operations - Image Quality Options e.g. Specular and Offset Mapping - Easy GUI and Config Profiles e.g. Profiles for different cards
Download de tool hier.