Er is goed nieuws gekomen van het ESWC front, sommige zoals mijzelf vermoedde het al, andere namen aan dat het er 1 zou zijn, maar er zullen 2 deelnemers zijn voor ESWC 2005 Warcraft 3 namens Nederland.
Quote:
Het aantal Nederlandse finalisten per game is bekend. Omdat Nederland een aantal goede spelers kent voor de games die gespeeld worden is er voor die categorieƫn besloten twee finalisten te sturen. Hieronder staat het aantal finalisten vermeld dat naar de finale in Parijs mag van 6 tot 10 juli: - Counter-Strike: 1 clan + 1 teamleader (totaal 6 spelers) - Warcraft III: 2 spelers - Unreal Tournament 2004: 2 spelers - Pro Evolution Soccer 4: 1 speler De finalisten gaan geheel verzorgd en kosteloos naar de finale in Parijs. Het enige geld dat ze mee moeten nemen is voor persoonlijke uitgaven zoals een souvenir voor thuis of een drankje op een Parijs terras :-P Bij de Nederlandse voorrondes voor de Electronic Sports World Cup wordt niet gewerkt met invites. Iedereen zal dus moeten strijden voor een plek in de finale. Succes!
Of Grubby besluit om aan de kwalificatie mee te doen of niet weten we nog niet aangezien de ACON5 finales op dezelfde dagen zullen vallen. Maar er zijn al wel veel voortekens dat dit het spannendste WC3 evenement op Nederlandse grond sinds de WCG 2004 kwalificatie die 3 spots had gaat worden, en misschien zelfs nog spannender aangezien het niveau in de top steeds dichter bij elkaar begint te liggen. http://www.esworldcup.nl/news.php