Nadat ACON5: The Party gedomineerd werd door de Belgische vertegenwoordigers barste de discussie los of België Nederland nu voorbij was gestreefd op het Counter-Strike gebied. Verschillende redenen werden voor en tegen aangevoerd en soms liepen de emoties hoog op. Het is in dit licht dat we deze dinsdag op initiatief van beide teamcaptains een nieuwe editie van de Gamelux showmatches mogen presenteren. Velen van jullie hadden al gevraagd wanneer we er weer eens een konden organiseren en net zo vele zullen weten dat ook de eerste showmatch een confrontatie tussen Nederland en België was op mill. Deze werd destijds winnend afgesloten door de Belgen. Dit keer zullen er twee maps gespeeld worden gekozen door beide partijen. Nederland zijn keuze is gevallen op nuke terwijl België verassend kiest voor cbble.
DINSDAG 19 APRIL 2005 21:00 Nederland vs België Een gamelux showmatch HLTV: 193.138.220.140:28000 Bot: #gamelux.bot shoutcast onder voorbehoud
Team-België Captain: Steven Lineup: Azra (dk) Luce (dk) Knife (wise) Bax (dk) N`deebok (wise)
Steven schreef:
Je mag sinds kort in de nationscup drie spelers kiezen van dezelfde clan. Vandaar dat ik voor deze line-up gekozen heb. En de keuze voor cbble? Het moeten ook niet altijd dezelfde maps zijn.
Team-Nederland Captain: Aapie Lineup: Xylo (calibre) Minto (cea) Legend (cea) Wimpio (calibre) Xire (query)
aapie schreef:
Xire is geselecteerd omdat ik op dit moment spelers te kort heb. Hij staat ook nog op ClanBase geregistreerd in het team, misschien dat ik hem er later alsnog definitief bijvoeg.