Vandaag publiceerde Champions eSports Association Ltd. een deel van haar nieuwe website op www.team-champions.net. Hoewel nog niet alle functies werken, zijn verschillende secties toch al werkend, waaronder de team page. Hier valt op te lezen dat CEA afziet van het Belgium's finest principe. De Belgen in CEA, luce en apollo, zijn dus geen lid meer van CEA. Vervanging is ook al gevonden in Xire, een speler die CEA voorheen ingeruild heeft voor de Belgen. Hiermee zijn ze dus terug op hun oude lineup; - Nordien 'minto' de Jong - Roy 'r0y' Gerritsen - Mike 'xyLo' Van den Bergh - Ferdi 'xire' Senel - Luc 'MasterMe' Verkuil Een korte uitleg van CEA|Juvenile:
Quote:
het werkte niet met die Belgen. Heel de manier van spelen klopte niet meer en het voelde niet goed. Ferdi wilde weer volop aan de bak, dus oude team weer terug, verwacht geen verandering het komende halve jaar.
Afwachten wat de Belgen zullen doen. Ik neem aan dat er nog een statement zal verschijnen over deze situatie. Een update volgt dan zo snel mogelijk. Veel geluk CEA !