Het ESNL Painkiller toernooi, dat twee weken geleden gespeeld is, heeft nog een staartje gekregen. In dit toernooi had Ch1n00k gewonnen van ScOOb, wat redelijk onverwacht was, maar eindelijk zijn we er dan achter wat er nou werkelijk gebeurd is.
Quote:
Statement organisatie Amsterdam, 4 September 2005 Na de wedstrijd Olivier "Scoobz" Richters tegen Robbie "ch1n00k" Dodd, in de vierde ronde van de lower bracket, bestond bij sommige deelnemers en de organisatie het vermoeden dat er wellicht een andere speler in plaats van Robbie "ch1n00k" Dodd had gespeeld. De afgelopen week is hier onderzoek naar gedaan en hieruit is voortgekomen dat de Finse speler Iisakki "Beam" Ahonen voor Robbie "ch1n00k" Dodd had gespeeld. Dit heeft er toe geleid dat wij hebben besloten om Robbie "ch1n00k" Dodd uit de uitslag van de competitie zullen schrappen. Verder zullen zowel Robbie "ch1n00k" Dodd als Iisakki "Beam" Ahonen voor de komende zes maanden uitgesloten worden van deelname aan toekomstige door ESNL georganiseerde competities. Er zal tussen Olivier "Scoobz" Richters en Jeroen "piloe" van Miert een extra wedstrijd gespeeld worden om de derde en vierde plaats van de competitie. Voor meer informatie, alsmede bewijsmaterialen, kan er contact worden opgenomen met de organisatie. - e-Sports Nederland
Deze beslissende match tussen ScOOB en Piloe is gewonnen door ScOOB, dus de eindstand voor ESNL Painkiller cup is als volgt: 1e fnatic/Vo0 2e Xhep 3e n'ScOOb. Verder is hier alvast het eerste filmpje van de beloofde pov's die je zou kunnen downloaden na de finale. Het is Xhep's pov in de finale tegen fnatic/Vo0 op dm_sacred, een map die uiteindelijk in een 27-15 score zou eindigen in het voordeel van fnatic/Vo0. Download hier Veel kijkplezier!